2777
2789
عنوان

سونو آنومالی

192 بازدید | 7 پست

سلام دوستان میگم برای سونو آنومالی تا چند هفتگی وقت هست من الان هفته ۱۸ تموم شد قبل از عید بعد از ظهر رفتم گفت نمیشه سونو بدی باید صبح یا ظهر بیای ک بچه استراحتشو کرده باشه

این حرف درسته؟یعنی سونو انومالی رو بعد از ظهر نمیگیرن؟

منم امروز هفته ۱۸ تموم شد خوشوقتم.من نمیرم آنومالی

ولی فکر نکنم ربطی زمان داشته باشه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا نمیری میشه بگی؟

اونقدر خطا دیدم از این دستگاه‌ها و استرس فراوانی که به مادر و پدر میدن اصلا اعتماد ندارم.ترجیح میدم نرم.اکثر دوستامم نرفتن.واسه آن تی هم آزمایش رو ندادم و سونو رو واسه موارد دیگه دادم مثل جای جفت و طول دهانه رحم.جالبه به دکترم هم گفتم که تو بیمارستان صارم هست و دخترم رو دنیا آورده اصلا تعجب نکرد و چیزی نگفت

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
اونقدر خطا دیدم از این دستگاه‌ها و استرس فراوانی که به مادر و پدر میدن اصلا اعتماد ندارم.ترجیح میدم ...

منم دقیقا روش شمارو پیش گرفتم برام جالب بود هم نظریم ،منم برای دخترم هر ازمایش یا سونویی میدادم خدانگذره ازشون ،یک چیزی در میاوردن ،تو ان تی و غربالگری گفتن سندروم دان ،در انومالی گفتن یک پاش انگشتهاش وجود نداره کل بارداریم گریه بود دیابت بارداری گرفتم و ازشدت استرس کیسه اب تو ۲۸هفته سوراخ شد این یکی رو سپردم به خدا و دور این ازمایشارو خط کشیدم

خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم  
منم دقیقا روش شمارو پیش گرفتم برام جالب بود هم نظریم ،منم برای دخترم هر ازمایش یا سونویی میدادم خدان ...

ان شاءالله به سلامتی طی کنی بارداریت رو عزیزم

جالبه خارج از کشور اصلا اینطوری نیست همه رو بفرستن غربالگری فقط موارد خاص میرن.تو ایران شده یه دکون پر از پول‌.جدیدا ریسک های بالا زیاد میزنن که برن آمینوسنتز.کلی هزینه و استرس و ....خدا لعنت کنه اینایی که به اسم علم تجارت میکنن