2777
2789
عنوان

سپردن فرزند خوانده به بیمار دو قطبی

2382 بازدید | 139 پست

سلام ، من خانوم هستم و بیماری دو قطبی دارم ولی دارو میخورم و کاملا حالم خوبه و مثل یه ادم عادی زندگی میکنم و خیلی موفقم، ولی نمیخوام بعد از ازدواج بچه به دنیا بیارم تا بچه م ژن منو به ارث نبره و به بیماری من دچار نشه. میخواستم بدونم کسی میدونه بهزیستی به کسی مثل من هم بچه میده یا نه؟ حتما باید کاملا سلامت باشیم و سابقه ی بیماری روحی نداشته باشیم؟ پسر، دختر ، بزرگتر از دو سال یا هر چی، فقط بچه بده. من کاملا شرایط روحی خوبی با وجود دارو دارم و از این بابت مشکلی برای بچه پیش نمیاد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا لزوما قرار نیست بچه ات این بیماری رو بگیره من مادرم این بیماری رو داره و هر سه سالمیم. ولی بهزیستی احتمال زیاد بهتون بچه نمبده.

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌
عزیزم اطلاعی ندارم که تا چه حد تحقیق می کنن و استعلام میگیرن  اما اگه اذیتتون نمی کنه و مانعی ...

من ۵ سال پیش فهمیدم، وقتی که کاملا دچار جنون شدم، ینی توهم داشتم برای مثال فکر میکردم امام زمانم با این که دخترم و هریون میگفتم و ارتباطم رو با اطرافم از لحاظ ذهنی از دست داده بودم. علائم خفیفش هم مثل تغییر مداوم حال از پر انرژی و انگیزه ی بالا به افسرده و بدون ثبات بودن بود که تجربه میکردم. علائم زیادی داشت که متاسفانه خانواده من منو دکتر نبردن تا رفتم تو فاز شیدایی و رفتارم دیگه تابلو شد. ولی با دارو کاملا حالم خوبه و کاملا نرمالم.

ازکجامیتونم بفهمم دوقطبی ام یانه...ببخش ک بی ربط

میتونی تو اینترنت تست بدی و یا پیش روانشناس یا روانپزشک بری و تست بدی و شرح حال بگی، اما اگه تشخیص دادی که هستی حتما پیش پزشک اعصاب و روان برو و حتما حتما دارو بخور، یادت نره پزشک اعصاب و روان، نه مغز و اعصاب نه روانشناس

من ۵ سال پیش فهمیدم، وقتی که کاملا دچار جنون شدم، ینی توهم داشتم برای مثال فکر میکردم امام ز ...

عزیزم خوشحالم بهبود پیدا کردید 

و خوشحال تر که اینقدر آگاهید به وضعیت تون 

اول اینکه بیماری دو قطبی ژن قابل وراثت داره؟ شاید موتاسیون یا جهش ژنی یکباره هست یعنی فقط در شما رخ داده 

دوم اینکه بابت سوالتون می تونید تماس بگیرید و شرایطش رو بپرسید 

حتما دستگیرتون میشه 

تغییر! 
حالا لزوما قرار نیست بچه ات این بیماری رو بگیره من مادرم این بیماری رو داره و هر سه سالمیم. ولی بهزی ...

به هر حال که احتمالش هست، اگه بشه اونوقت چیکار کنم؟ باید دو دستی بزنم تو سر خودم که زندگی بچه مم خراب شد، تازه بالاخره تا نسل ها ژن ارث میرسه و یه نسل بروز میکنه چون این چیزا خانوادگی و ژنتیکیه و زیر ۲۰ سال خودشو نشون نمیده معمولا

عزیزم خوشحالم بهبود پیدا کردید  و خوشحال تر که اینقدر آگاهید به وضعیت تون  اول اینکه بیم ...

ممنونم عزیزم، ۱ هشتم یا ۱۵ درصد احتمال ارث رسیدن هست، اگه همسر هم بیماری روانی خاصی داشته باشه میشه ۴۰ درصد احتمال بیماری فرزند، ممکنه کسی هم این ژن رو داشته باشه ولی بیماری بروز نکنه ، به شرایط زندگی فرد هم بستگی داره و استرس و فشار زیاد خیلی باعث بروز بیماری در افراد میشه

من ۵ سال پیش فهمیدم، وقتی که کاملا دچار جنون شدم، ینی توهم داشتم برای مثال فکر میکردم امام ز ...

الان من فق علائم اینکه از شادی زیاد یکدفعه میشم عصبی کلافه ناراحت یعتی حتما از بیماری دو قطبیه؟

آزادشو از بند خویش زنجیر را باور نکن..اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن..حرف از هیاهو کم بزن،ازآشتی‌ها دم بزن..از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکن..خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان..تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن..بر روی بوم زندگی هر چیز می‌خواهی بکش ..زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن ..تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی ..از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن ..خالق تو را شاد آفرید آزاد آزاد آفرید🕊🕊🕊🕊🕊 کسانی که میخوان با مغز پوسید خود عقایدشون تحمیل کنند لطف کنند ریپلای نکند...... میگیدزیر 18 ریپ نزنه چرا چون میترسید عقلش بیشتر از سن شما باشه 😏
ببخش ولی علایم دو قطبی بودنت چیه چه جوری هستی

الان علائمی ندارم عزیزم ولی وقتی دارو نمیخوردم گاهی شاد بودم بی دلیل ، پرانرژی پرانگیزه و گاهی افسرده دلمرده و بی رمق حتی گریه میکردم. تا حدی که دچار دوره ی شیدایی و جنون شدم و ارتباطم رو با واقعیت از دست دادم که خانواده فهمیدن و بردن دکتر و الان خوبم، اگه در مورد خودتون میخواین بدونین تو اینترنت تست برای تشخیص بیماری زیاد هست، خودم قبل این که کسی بفهمه تو نت تست داده بودم و میدونستم بیمارم

به هر حال که احتمالش هست، اگه بشه اونوقت چیکار کنم؟ باید دو دستی بزنم تو سر خودم که زندگی بچه مم خرا ...

هرجور صلاحه البته من مادرم بیماریش بعد بچه ی دومش بروز کرد البته هممون بالای ۲۵هستیم ان شالله که واسمون مشکلی پیش نمیاد بالا گفتید فکر میکردید امام زمانید جالبه مادر منم تو فاز شیدایی فکر میکرد با امام زمان در ارتباطه. 

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌