2777
2789
عنوان

من فوق مشاوره هستم. کسی کمک میخواد؟

232 بازدید | 10 پست

برای خودم و رفتگانم صلوات بدین 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10710143/من-فوق-مشاوره-هستم-کسی-کممک-میخواد?postId=282477639

فوق لیسانس رشته مشاوره دارم.خوشحال میشم تایپی کمک کنم فقط ممکنه زود انلاین نشم.                                                       کاش میدونستیم تنقلات با شکر  بیش فعالی و نقص توجه  کودک روبالا میبره.   پیاده روی روزانه نیم ساعت به سلامت روان کمک میکنه.  کودکان طرز زندگی کردن والدین رو کپی میکنند.  باید عادت کنیم موقع عصبانیت قبل از هر واکنشی نفس های بزرگ اهسته بکشیم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ٢٤سالمه شوهرم ٣٥ يه دختر نزديك دو ساله دارم 

به خودم ميرسم به خونه زندگيم ميرسم اخلاق شوهرم جز يه مورد خوبه كه خيلي اذيتم ميكنه خيلي كم حرف حتي با خانواده خودش همش تو اينستا يا داره با گوشي ماشين بازي ميكنه يا خوابه همه راهي رفتمبهش اهميت ندادم به خودم رسيدم بهش محبت كردم  دوري كردم هر چي فكر كني صداش ميكنم پنجمين بار شايد جوابمو بده الباه با همه اينجوريه تو سر كارش ميگن خانومت از دست تو چي ميكشه اما ديگه تحمل ندارم داره رو اعتماد بنفسم تاثير ميزاره جديدا همش حس ميكنم كمم خوب نيستم حالم خوب نيست ديگه چه كنم 

من دلم میخواد شغل داشته باشم دلم میخواد مشاور بشم ولی رشتم چیز دیگس برای پول نیس برا مفید بودن ووجهه ...

سلام گلم پیامتون عذرمیخوام الان دیدم 

شمارشتتونن چی هست؟رشته مشاوره یا روانشناسی میتونن مشاوره بدن 

فوق لیسانس رشته مشاوره دارم.خوشحال میشم تایپی کمک کنم فقط ممکنه زود انلاین نشم.                                                       کاش میدونستیم تنقلات با شکر  بیش فعالی و نقص توجه  کودک روبالا میبره.   پیاده روی روزانه نیم ساعت به سلامت روان کمک میکنه.  کودکان طرز زندگی کردن والدین رو کپی میکنند.  باید عادت کنیم موقع عصبانیت قبل از هر واکنشی نفس های بزرگ اهسته بکشیم. 
خیلی دلم پره از زندگی همسر پدر ومادر خدا خیرت بده برات دعا میکنم من مظلومم خدا ازم قبول میکنه انشاال ...

گلم بفرمایید

عذرمیخوام پیامتون روالان دیدم 

ببخشیدا ولی من اصلا مسائلمو با مشاور مذهبی درمیون نمیذارم چون معمولا نمیتونن عقاید و اعتقادشون رو جد ...

گلم همه ی افرادمشاور اینطورنیستن.  هرکسی یک نوع عقایدی داره. تفکرهمه باهم متفاوته اینطورفکرکنیم پیش هیچکس نبایدرفت. 

من تاححلانشده عقایدم بامشاوره قاطی بشه. چون جزاصول ماست 

ولی نظرشمامحترمه وانتخاب باشماست

من  منتها داستان زندگیم خیلی طولانی هست

اگرکمک لازم دارین. بفرمایین. جلسه یا تایپی 

سلام گلم پیامتون عذرمیخوام الان دیدم  شمارشتتونن چی هست؟رشته مشاوره یا روانشناسی میتونن مشاوره ...

سلام عزیزم،اختیار دارید،میترسم شناسایی شم،میتونم تو خصوصی مطرح کنم؟درخواست دوستی دادم اگر مایل هستید قبول کنید