2777
2789
عنوان

شوهرم میگه برنگرد خونه😔

544 بازدید | 13 پست

امروز یهویی خواهرم اومد گفت بریم سونو گرافی شوهرش وخواهرشم بیرون تو ماشین منتظر بودن منم گفتم باشه دوس داشتم بعد از ۱۳ سال که خواهرم حامله شدم صدای قلب بچه رو بشنوم گوشیمم خاموش بود بگم که خونه مادرم هستم شوهرم دنبال مریضیه پدرشه .حالا من چندروزه اینجام یه زنگ نمیزنه بگه کجایی همش من زنگ میزنم ولی امروز از شانس بدم زنگ زده دیده خاموشم زنگ زده مادرم .منم الان برگشتم زنگ زدم بهش کلی فوشم داد گوشیرو روم قطع کرد جواب نمیده .میگه نیا خونه بگم که حسودیه خواهرم وشوهرش رو میکنه😔دلم داره میترکه 

🌼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو تنها چیزی که حالمو خوب میکرد شنیدن صدای قلب بچه خواهرم بود اخه بخاطر بیماری بابات و تنهایی من و پسرم خیلی غصه میخورم و حالم بد بود.

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
بگو تنها چیزی که حالمو خوب میکرد شنیدن صدای قلب بچه خواهرم بود اخه بخاطر بیماری بابات و تنهایی من و ...

پیام دادم بهش عذر خواهی هم کردم .دلم داره میترکه چرا اینجوری برخورد میکنه اخه .مگه خودش ریییس کل خوانواده شع همیشه تو مریضیشون این اولین نفره پس چرا من چیزی نمیگم

🌼
پیام دادم بهش عذر خواهی هم کردم .دلم داره میترکه چرا اینجوری برخورد میکنه اخه .مگه خودش ریییس کل خوا ...

چون هیچ وقت ازش توقع نکردی و نارضایتیت رو نشون ندادی پر توقع شده

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
پیام دادم بهش عذر خواهی هم کردم .دلم داره میترکه چرا اینجوری برخورد میکنه اخه .مگه خودش ریییس کل خوا ...

هووووف از دست زن ساده عذر خواهی واسع چی خواب گناه کردی مگه بشین یک بار بترسونش تمام اون فک میکنه کیه که همچین کاری میکنه ولش کن تو یک سالم خونه اونا باشی بهت مگه بد میگذره چرا مثل یک آدم نیاز مندی 

برو ولی هرچیییی گف اصلا هیچی نگو حتی فوش و...حتی ممکنه ی سیلی بخوری...خخخخ...سعی کنجوابشو ندی ساکت میشه..ن اینک محل نزاریاااا نه..ولی نقش مظلوم بازی دربیار..دیگ دیدی کش داد اخرش ی غش الکی هم بکن

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست