2777
2789
عنوان

بابام سیسمونی نمیخره

| مشاهده متن کامل بحث + 2869 بازدید | 107 پست
الان داشت به بچم نفرین میکرد میگفت خدا نکنه دور از جون بچم بمیره از دست سیسمونی راحت بشم

🥺اسی خیلی ناراحت شدم از تاپیکت😔سخته مرد زندگیت پشتت نباشه و برعکس علیه ت باشه...خودتم بخودت کمک کن با اعتماد بنفس بگو وظیفه خودمونه سیسمونی...بعدم سخت نگیرین ضروریات رو بخر

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر رفتارش زشت بود

تازه من یه دونه شیشه شیر گرفته بودم .گفتم فعلا این لازمم هست ...اصلا بچم همون یه دونه هم استفاده نکرد فقط شیر خودمو خورد ‌از اون طرف سرویس خواب مارک گرفتم و بهترین وسایل  مارک .میرفت و میومد میگف من واسه دخترم سه تا شیشه شیر گرفتم از کوچیک به بزرگ ..‌

بنظرم اگه خودت پس انداز دارى يا حتى طلا ،، از خودت هزينه كن بزار روسياهيش روى اونا باشه ، چيزى گفتن ...

نه پول دارم نه طلا کلا یه گوشواره  یه انگشترکلا با خانواده پدریم کات کنم اینا که کلا منو نمیخان فقط مادرم و برادرم هی بهم سر میزنن بابام حتی یه بار در خونمو باز نکرده نمیدونه خوشحالم یا ناراحت 

تازه من یه دونه شیشه شیر گرفته بودم .گفتم فعلا این لازمم هست ...اصلا بچم همون یه دونه هم استفاده نکر ...

واقعا چه نعمت بزرگی داره هرکسی که می‌تونه جلوی دهنشو بگیره و دل نشکونه

چرا الان به فکر افتادی اخه ؟؟؟؟ 

من از اول بارداریم قائمکی پول جمع کردم با پولم یه نیم ست برا خودم خریدم طلا ارزون بود اون موقع الکی به شوهرم و خانوادش گفتم خانوادم اینو به جای سیسمونی خریدن ، البته چیزای ضرروری ام که واجب بود قسطی از یه مغازع برداشتم گفتم اینارم خانوادم خریدن البته همه چی ام خریدما مثل حوله پتو لباس کالسکه عروسک و....

نه پول دارم نه طلا میخوام کلا با خانواده پدریم کات کنم اینا که کلا منو نمیخان فقط مادرم و برادرم هی ...

ببین از من به تو نصیحت همیشه یه پس انداز مخفی واسه خودت درست کن .مثلا از شوهرت پول میگیری واسه مانتو ۱۰۰ گرون تر بگو اونو بزن تو حسابت .کم کم زیاد میشه واسه این جور موارد کمک هست منت شوهر هم سر ادم نیست .

پدرتو می‌شناختی از اون طرف هم شوهرت رو کم کم پول جمع میکردی زیر زیرکی سیسمونی میخریدی. مامانت نمیتو ...

ده تومن پول داد مدال واسه دوس دختر داداشم همش میگه عروسم از این حرفا 

نه پول دارم نه طلا کلا یه گوشواره  یه انگشترکلا با خانواده پدریم کات کنم اینا که کلا منو نمیخان ...

الان مامانت چى ميگه ؟ نميتونه ي مقدار وسيله بگيره در حد اينكه لنگ نشي بدموقع 

فكر كنم مامانا هميشه ي چيزى پس انداز دارن و به فكر هستن

چون ميگذرد غمى نيست🤷🏻‍♀️
عزیزم احساس میکنم ی سری مسائل بین همسرت و پدرت هست که میگه نمیخرم ‌.یعنی مشکل ریشه ای بینشون هست‌. چ ...

نه از اول این بود تموم لباسای دوران مجردیم همشو خالم خرید واسم یه پول تاب هنوز بهم نداد

چرا الان به فکر افتادی اخه ؟؟؟؟  من از اول بارداریم قائمکی پول جمع کردم با پولم یه نیم ست برا ...

شوهرم متور سازه کلا تابستونا کار هست الان یه هفته هست راه افتاد از یه طرفی سربازه 

ببین از من به تو نصیحت همیشه یه پس انداز مخفی واسه خودت درست کن .مثلا از شوهرت پول میگیری واسه مانتو ...

اخه شوهرم سربازه یه طرفی هم متور سازه فقط تابستونا کار هست تازه یه هفته هست کارش گرفته

یک میلیون زده بودم به بابام الانومیگم پولمو بده اون نمیده میگه به من نزدی 

رسیدشو ببر ازش بگیر 

نینی سایت های عزیزم یه صلوات برا برآورده شدن چیزی که میخام بفرستین 🤗
اونجا خونه مادرشوهرم حرف سیسمونی شد همش مسخره میکردن میگفتن بچه که بدنیا امدن میزاریم تو خشکمون منم ...

جای ماهم رسمه پدر عروس می خره حالا که نمی خره بیحیال شو عیب نداره به شوهرت بگو بچه خودت خودتم باید بخری بگو بابام نمی خره حالا می گی چیکار کنیم ؟بیشتر از این دست دست نکن سریع برو وسایل ضروری و بخر تخت و کالسکه و بعدا هم می تونی بخری فعلا کریر ساک وسایل چند دست لباس حوله شیشه پستونک ... بخر