2777
2789

اصلا دلم نمیخاد کاری داشته باشم زنگ بزنم به کسی پیام میدم، کسی هم ک زنگ میزنه حوصله حرف زدن ندارم گاهی جواب میدم، دلم نمیخاد برم خونه کسی..تو مناسبتها مث تولدم تولدش، سالگرد ازدواج یه جشن کوچیک و خلوت دو نفره با همسرم رو ترجیح میدم ب مهمونی گرفتن. یا شوهرم هراخرهفته میخاد بره شهرستان از مامانش اینا سر بزنه من نمیرم هر ماه یبار باهاش میرم.شبا خونه تنها میمونم تی وی میبینم، کتاب میخونم، تو گوشی میچرخم. بنظرتون افسرده م؟ چرا اینجوریم اصن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مث تو هستم فقط یه مورد اضافه تر ..هروز باید گریه کنم میشینم اقد کریه میکنم 

هرچقدر دوست داری باحرفات پیش دوست وآشنا ازیتم کن اصلا اشکال نداره ولی بدون منم صبری دارم صبرم که تموم شد حتی اگه نتونم دوریت تحمل کنم وبرم ولی خودمو میکشم وبرای همیشه راحت میشم 💔
منم مث تو هستم فقط یه مورد اضافه تر ..هروز باید گریه کنم میشینم اقد کریه میکنم 

منم این مشکلو دارم میشینم گریه نیکنم. تازه بیشتر وقتا حوصله ندارم ظرفامو بشورم🥲🥺💔

درونگرایی

اخه از طرفیم وقتی میرم تو جمع رفیقا و عمه ها و خاله ها بابد ب زور ببرنم خونه🥲😂 یا گاهی فازم میاد اهنگ میزارم میرقصم خوشحالی میکنم باز دو دقه بعدش میشینم گریه میکنم