2777
2789
عنوان

جاری فضولم

1211 بازدید | 7 پست

سلام یکم زود رنجم جاریم تو جمع خیلی بی رو روایسی شوخی میکنه  دیشب شام خونشون بودیم همه حرفاش رو به شوخی میزنه بهم گفت ظرفارو تو بشور و کلا بامنو همسرم شوخی کنجکاوانه میکنه شوهرمم  استقبال میکنه و میخنده دختر جاریم ۶ سالشه شوهرم اینقد بهش رو داده همش تو حلقمونه

خب به شوهرت بگو بعدم ارتباطات رو کمتر کنه و اینکه به جاریت هم خیلی راحت بگو ولی درست نجوری که نارحت بشه جایی اینکه پشتش حرف بزنی مثلا برو خیلی راحت مستقیم بگو مثلا عزیزم من شما رو خیلی دوست دارم ولی اینطوری شوخی میکنی من معذب میشم یا اینکه به شوهرت بگو نخونده به شوخیاش خودتم واکنش نده بعد یه مدت خودش میفهمه نباید بکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرتو کارش اشتباهه؟

من تو جمع دوستام با دوستام شوخی میکنم ممکنه فکر کرده شما دوستاشین دوست داره صمیمی بشه ولی اگه دوست نداری بگو من خودم تا حالا شده صخصی بهم بگه باهام مثلا اینطور راحت نباش یا دوست ندارم لحنتو شاید اول ناراحت شدم یکم ولی دیگه تکرار نکردم