poone_jun مدیر استارتر عضویت: 1402/01/07 تعداد پست: 427 عنوان کمردرد اوایل بارداری 238 بازدید | 6 پست مامانای خوشگل بنابرجواب آزمایش من تو هفته ۴بارداریم چون یه کوچولو لک بینی داشتم دکتر بهم شیاف و دارو داده مصرف میکنم کمردرد دارم شدید نیست ولی.طبیعیه؟ نگرانم 1402/01/10 | 15:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
poone_jun مدیر استارتر عضویت: 1402/01/07 تعداد پست: 427 آره عزیزم ولی سعی کن استراحت کنی . لک بینیت قطع شده؟ بله ببخشید به حالت زرد رنگ خیییلی کم حال در اومده لکه بینیمم شدید نبود از اول
portagal عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 2508 بله ببخشید به حالت زرد رنگ خیییلی کم حال در اومده لکه بینیمم شدید نبود از اول خب پس نگران نباش منم مثل شما بودم الان هفته بیست هستم
poone_jun مدیر استارتر عضویت: 1402/01/07 تعداد پست: 427 خب پس نگران نباش منم مثل شما بودم الان هفته بیست هستم کمر دردم حالت کمردردای پریودیمو داره از وقتی ینی سه روزه دارو مصرف میکنم کمرمم درد اومده پس عادیه 🥲شما سونو اولو چند هفته بودین رفتین؟
portagal عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 2508 کمر دردم حالت کمردردای پریودیمو داره از وقتی ینی سه روزه دارو مصرف میکنم کمرمم درد اومده پس ع ... من هشت هفته رفتم زودتر نرو بله اوایل چون به دوران پریودی نزدیکه آدم کمرش درد میگیره
poone_jun مدیر استارتر عضویت: 1402/01/07 تعداد پست: 427 من هشت هفته رفتم زودتر نرو بله اوایل چون به دوران پریودی نزدیکه آدم کمرش درد میگیره در مورد سونویه اول که دو هفته دیگه باید برم خیلی استرس دارم میترسم قلب و اینجور چیزا خدایی ناکرده تشکیل نشده باشه دست خودم نیست