2777
2789
عنوان

گوشی خواهر کوچیکم توروخدا بیاین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 3124 بازدید | 114 پست
سلام هیچ کاری،من به عنوان یه خواهر کوچیک تر بااینکه سنم زیاد و مناسبه خیلی بدم میاد که خواهرم تو مسا ...

اخه باهاش چت میکنه واقعا از درسش افتاده پسره هم هنش بهش میگه عکستو بفرست ویدئو از خودت بفرست خب اینجوری نمیشه باید یکاری کنم 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

واقعا برای بعضیا متاسف شدم.

خیلیا بااین مشکل مواجه میشن چون دخترا توی این سن همیشههه اینو تجربه میکنن،با گرفتن گوشی و تنبیه بدنی و کنترل کردن و در کل خشونت جز دور شدن بچه از مادر خواهر یا هرکسی چیزی رو به دنبال نداره. اینطور وقتی باز بره سمتش یواشکی کارارو پیش میبره و اگه خدایی نکرده اون پسر بخواد بلایی سرش بیاره یا بیاره نه میتونه بهتون بگه و کمک بخواد نه دیگ زندگیشو ادامه بده.

دوستان شما قراره یزمانی مادر بشید،شاید خواهر باشید شاید خیلیاتون همین الانم مادر باشید،خواهش میکنم راه هایی که باعث دور شدن ازتون میشه رو پیش نگیرید،من یه خواهر دارم مادرم همین چیزا رو انجام داد و همه چی بدتر شدطوری که خواهرم میگفت من اصن خوشم نمیومد از پسره واقعا چون مامان اینطور بد برخورد کرد هی رفتم سمتش از لج و فقططط الکی کش پیدا کرد و وابستگی اورد....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شماره پسرم بردار   اگه شوهر داری بگو بهش زنگ بزنه که داداشم تهدید کنه  ولش میکنه

اره شوهر دارم بهش میگم

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

اخه باهاش چت میکنه واقعا از درسش افتاده پسره هم هنش بهش میگه عکستو بفرست ویدئو از خودت بفرست خب اینج ...

بله درک میکنم،اون پسر خیلی گوه خورده که اینو خواسته.ولی به مادر یا پدرت عیچی نگو.سعی کن خودت درستش کنی چون بچه هستش و سنش کمه نمیفهمه اگ اینکارو کنی دیگ درست نمیشه،اگه اوضاع بدتر شد ازشون کمک بخواه،بهش بگو و آگاهش کن انقددد بگو تا متوجه بشه،تهدیدش هم بکن.

ولی تنها کار اینه بجای پشت کردن بهش و عصبی شدن بخوای احساساتش رو درک کنی ینی بهش بگی که درک میکنی طو ...

بله درسته حق باشماست بت عصبانیت کاری پیش نمیره خودم باید عین یه رفیق باهاش باشم وگرنه مامانم بفهمه که قیامت شده خودم باید این مشکل رو حل کنم

اره شوهر دارم بهش میگم

پس عالیی شد

شماره رو بردار

بدون اینکه ابجیت بفهمه شوهرت بگو وانمود کنه باباش یا  داداش خیلیی جدی حرف بزنه

و تهدید کنه بگه گوشی خواهرم هک کردم  تماسی پیامی ازت ببینم  پدرت در میارم شکایت میکنم بترسونه 

به حدی کتکش بزن که خون بالا بیاره تهدیدش کن به بابات میگی (دوس داشتی میتونی به مامانت بگی کنترلش کنه ...

😐😐چشم 🤣🤣🤣

بنظرم با یه روانشناس صحبت کنید که چجوری برخورد کنین چون سنش کمه و خشونت چیزیو حل نمیکنه فقط ازتون دو ...

بله درسته همین کار رو میکنم

یا خدااااا  تو نیاز به روانشناس داری😂😂😂😂😂😂😂

ببین کتک و کاری ندارم 

ولی دوستانه که رفتار کنی فکر می کنی مثلا پسره بگه عکس نود بفرست یا بیا فلان جاو... میاد به اسی میگه ؟؟؟؟

اون پسر حتما باید تهدید بشه (توسط خود اسی یا همسرش )

وگرنه خواهر اسی ضربه ی بزرگی از لحاظ روحی و درسی میخوره 

بله درسته حق باشماست بت عصبانیت کاری پیش نمیره خودم باید عین یه رفیق باهاش باشم وگرنه مامانم بفهمه ک ...

امیدوارم همه چی به خوبی حل بشه 💜 مطمئنم خواهرتون هم خیلی عاقله و خیلی خوشبخته که خواهر مهربونی مثل شما داره 

وای چرا همه اینطور شدن؟ کتک؟ لو دادن؟ من تجربه دارم استارتر واقعا اگ اینکارارو کنی نه تنها خواهرتو ب ...

عزیزم خودم هم بچه  بودم اینارو تجربه کردم درک میکنم واسه همین یه روز می‌برمش  گردش و بهش توضیح میدم😁😁