2777
2789
عنوان

گوشی خواهر کوچیکم توروخدا بیاین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 3124 بازدید | 114 پست
هیچ کاری نمیشه کردی بشینی ب نصیحت و سرزنش بذاره تو گوششون نمیره یه دوره ی حساسی و داره میگذرونه فقط ...

اره نمیخام ازش سواستفاده بشه دوروز دیگه پسره ولش کنه ضربه میخوره چون وابسته شده 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترای الان نصحبت حالیشون نیس خیلیی لجبازن

این چه طرز صحبته ممکنه دخترای همسن خواهر ایشون هم توی سایت باشن خیلی بد صحبت میکنید، چرا ضد زن شدن همه؟ 

حالیشون نیست ینی خرن.متاسفم واقعا.لجباز نیستن از وقتی همه فک کردن باید اینطور برخورد کرد اونام لج کردن این مقتضای سنه.

اگ باعث بشی گوشیشو بگیرن و کنترلش کنن مدام،متاسفانه باعث عقده ای شدن خواهرت میشی و همه چیو خراب تر م ...

ممنون از راهنماییتون

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

عزیزم خودم هم بچه  بودم اینارو تجربه کردم درک میکنم واسه همین یه روز می‌برمش  گردش و بهش ت ...

اونم تو دلش به حرفات میخنده و میگه خواهر منو ببین اسکله   فقط هر کاری می کنی نصیحتش نکن که یهو میبینی تو روت داره میخنده 

جر خوردم😂😂😂😂

هیچی بزار زندگی کنن

یه صلوات مهمونم می‌کنی به عشقم برسم؟مرسی..👣             _مَن هَمانم که خود قاتل و خود مقتولم؛ مَن هَمان مسئله ی ساده ولی مجهولم،،                                                  ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن..در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ و شکیرا هم خیانت شده..دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره..دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا..میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و..هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!! پس رها کن سرزنش رو ..اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه..فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است،🚶‍♀️🚬                                                      
به حدی کتکش بزن که خون بالا بیاره تهدیدش کن به بابات میگی (دوس داشتی میتونی به مامانت بگی کنترلش کنه ...

واااااااع خوب بدتر میکنه 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

کاربری دست دونفر البته جفتشون خل و دیونه یکی یدونه 😂❤🥺

وایییی یاد دوران دبیرستان خودم افتادم اخی یادش بخیر 

ولی هیچ عکس والعملی نشون نده فقط باهاش صمیمی تر شو براش توضیح بده بدی های جنس مخالف رو براش توضیح بده حساس بودن سنش رو همه چیزرو براش توضیح بده حتی به روش نیار که دیدی سعی کن آگاهش کنی حالا شماره اینم پاک کردی دعواش کردی فکرکردی درست میشه ن عزیزم سنش خیلی سن حساسیه

باردارنیستم میخام انرژی های مثبت رو جذب کنم ان شالله تاعید من دوقلو باردارم شد ولی بدتر شد ازدستش دادم
ب نظرم باید چهارچوب براش تعیین کنی بهش بگی فهمیدم ولی خوبه ک عاقلی و میدونی سنت برا رل و اینچیزا کمه ...

بله درسته ممنون از راهنماییتون

اگه کاری نکنی پسرا خیلیی کثافت شدن فیلم ها ... میفرسته اخرش معتاد به خودارضایی  باید از الان & ...

اوه اوه چه بد اوضاع بده