2777
2789
عنوان

خواستگار وکیل. نظرتون چیه؟

1790 بازدید | 15 پست

خواهرم ۲۴ سالشه و تازه لیسانس گرفته و دنبال کاره.یه خواستگار براش اومده ایشون ۲۸ سالشه و وکیل تازه دفتر زده حدودا یکسال. فعلا یه جلسه اومدن منتظرن خواهرم جواب بده تا برای اشنایی بیشتر حرف زدن سر مهریه جهیزیه دوباره بیان. بنظرتون شغل وکیل خوبه؟ جدا از درامدش اوصولا وکیلا چطورن؟ کسی اطرافتون بوده؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم دوست ندارم با کسایی که مدام تو دادگاه و اینا رفت و امد دارن ازدواج کنم

چون هر روز هزار نوع بدبختی میبینن به مرور روی زندگی خودشونم تاثیر میذاره

هر وقت آموختی که در کلامت توهین نکنی آن موقع بحث کن!

نمیشه بر اساس شعل شخصیت تعریف کرد ولی خب طبیعیه کیس زیاد میبینن ریز بین تر هستن چه بسا شکاک و بد دل.و اینکه با همه گروهی سر کار دارن انواع اقسام زن ها دختر خخخخ باید پذیرش دختری که زن وکیل میشه بالا باشه لوس و حساس نباشه

من خودم دوست ندارم با کسایی که مدام تو دادگاه و اینا رفت و امد دارن ازدواج کنم چون هر روز هزار نوع ...

درسته. خواهرم جوابش مثبت هست احتمالا. اما یکم رو شغلش دو دل بود. میگه با انواع اقسام ادما سرکار داره. همش دادگاه پاسگاه یجوریه.

نمیشه بر اساس شعل شخصیت تعریف کرد ولی خب طبیعیه کیس زیاد میبینن ریز بین تر هستن چه بسا شکاک و بد دل. ...

خواستم بگم با انواع دخترا زنا سروکار داره گفتم الان میریزن سرم😄

گرچه ادم باید خودش خوب باشه. ولی خب خواهرم سر شغلش یکم دو دل بود. ولی اگه قبول کنه باید تحملش هم ببره بالا

خواستم بگم با انواع دخترا زنا سروکار داره گفتم الان میریزن سرم😄 گرچه ادم باید خودش خوب باشه. ولی خ ...

من دوست خودم از وکیل جدا شد تو نامزدی. بد دل بود خخخ مثلا میگفت رفتی خونه خالت به شوهر خالت دست دادی یا نه خخحح روسری افتاد یا نه .مومنم نبودا نمیدونم دردش چی بود دختره جدا شد خخخ با اینکه وصع پسره خفن بود.

من دوست خودم از وکیل جدا شد تو نامزدی. بد دل بود خخخ مثلا میگفت رفتی خونه خالت به شوهر خالت دست دادی ...

چون ادمای زیادی میبنن زندگی های دیگران تجربه دیگران. انگار رو اخلاق و رفتار خودشون تاثیر میذاره. همین که بد دل و شکاک میشن. واقعا زندگی با ادم بد دل خیلی سخته

چون ادمای زیادی میبنن زندگی های دیگران تجربه دیگران. انگار رو اخلاق و رفتار خودشون تاثیر میذاره. همی ...

خوب همین گفتم از دونستن زیاده.حالا فکر کن مثلا یه مرد معمولی اصلا اینا رو نفهمه حتی خخ

توی هر قشری آدم خوب و بد هست و شغل ها آدم خوب رو نمیتونن خیلی تغییر بدن 

درسته وکالت شغل پر مشغله و سختیه ولی آدم های ریز بینی هستن و حتما فکراش رو کرده ک برا خواهر شما اومدن 

امیدوارم خوشبخت بشن 

توی هر قشری آدم خوب و بد هست و شغل ها آدم خوب رو نمیتونن خیلی تغییر بدن  درسته وکالت شغل پر مش ...

مرسی عزیزم.

چون خیلی هم شناخت نداریم ازشون. فامیل زن عموم میشن. و معرف زن عموم هستش. بابام نظرش این بود یه سه ماهی وقت بذاریم برای اشنایی. تا انشالله ببینیم خدا چی میخواد

مرسی عزیزم. چون خیلی هم شناخت نداریم ازشون. فامیل زن عموم میشن. و معرف زن عموم هستش. بابام نظرش این ...

فکر خوبیه باید آشنا بشین و رفت و آمد کرد و این مدت رو به آشنایی بیشتر اختصاص داد چون بحث یه عمر زندگیه 

زمونه بدی شده آدما ظاهر و باطنشون خیلی ها فرق داره 

اصلا رفتار بیرون خونه و داخل خونه خیلی ها فرق داره 

بعضی ها تا خودمونی نشن خود واقعیشون رو نشون نمیدن