2777
2789
عنوان

ژیمناستیک برای بچه ها؟؟؟

261 بازدید | 18 پست

کیا بچه شونو گذاشتن ژیمناستیک؟ 

از چه سنی؟ 

و اینکه راضی بودین؟

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داداش من میره 

البته بچه باید توانایی بدنی ش رو هم داشته باشه مثلا تو باشگاه شون بچه هایی ک اضافه وزن دارن نمیتونن خوب بازی کنن و حرکت بزنن

ارع راضی هستیم خیلی خوبه الان تو تیم پیشرفته هاس از ۸ سالگی میرفت الان یکساله که میره

میشه به نیت ازدواجم یه صلوات بفرستی عسلم؟🥺💛

آره . از ۱۲ سالگی رفتم تا الان.هنوزم دارم ادامه میدمو یه ورزشکار حرفه ایم.حرکتی نیس ک بلد نباشم.

محبت آدما مثل سکه ست . اگه اونو تو قلک دل کسی بندازی ، دیگه نمیتونی درش بیاری ، مگه اینکه اونو بشکونی(: شاید بتونی ماهی رو از دریا بگیری ولی نمیتونی دریا رو از فکر ماهی بگیری
من خودم از ۷ ۸ سالگی میرفتم و واقعیت نه اصلا راضی نبودم دوست داشتم برم ی ورزش دیگه مث والیبال

بچه هام کوچیکن هنوز. بزرگه ۴ونیم سالشه. کوچکه ۲ونیم. 

تو ۷ سالگی هم یه ورزش تخصصی میخوام یاد بگیرن.

سوالم اینه که اولاش چیا یاد میدادن. اینا تو بارفیکس نمیتونن خودشونو نگه دارم

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
آره . از ۱۲ سالگی رفتم تا الان.هنوزم دارم ادامه میدمو یه ورزشکار حرفه ایم.حرکتی نیس ک بلد نباشم.

عزیزم برای بچه ۴ونیم ساله و ۲ونیم ساله خوبهء؟

عضلات کمری رو قوی میکنه؟ چون پسرم خیلی بد میشینه

تا چند سالگی رفتی؟

یکم ولش کردم باز ۱۱ ۱۲ سالگی میرفتم و باز راضی نبودم. بخاطر اینکه هم بچه بودم و حالیم نبود ی قسمت ماهیچه ایم سوخت😂( کش اومد و تررر داغون شدم) خلاصه تا بچه تون واقعا دوست نداره نذارینش 

🌷🌷👏

جزو ورزش هایی هست که بچه ها زود ازش خسته میشن اگه میخای مداوم باشه یه چیزی دیگه انتخاب کن مثل شنا ...

نه فقط مثلا یکسال برای تقویت عضلاتشون

پسرم از ۴ سالگی میره دخترمم از ۴ سالگی بله خیلی خوبه 

تو قوی شدن عضلاتشون تاثیر داشته؟

من نفرستادم چون بچه هام عاشق هیجان بودن بجاش دوقلوها رو کاراته فرستادم از ۶ سالگی تا الان ۱۰ سالگی هنوز دارن ادامه میدن راضیم پسرمم قبلا کوچیکتر بود  والیبال می‌فرستادم الان بزرگتر شده یه سالی هست بدنسازی میره دخترمم شنا میره  از ۱۲ سالگی تا الان ادامه داده خیلی دوست داره

با افتخار گیلکم از شهر باران های نقره ای رشت🦋شما غصه این سرزمین رو نخورید آقا ،،، این خاک سالهاست تشنه عدالته...