بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره . از ۱۲ سالگی رفتم تا الان.هنوزم دارم ادامه میدمو یه ورزشکار حرفه ایم.حرکتی نیس ک بلد نباشم.
محبت آدما مثل سکه ست . اگه اونو تو قلک دل کسی بندازی ، دیگه نمیتونی درش بیاری ، مگه اینکه اونو بشکونی(: شاید بتونی ماهی رو از دریا بگیری ولی نمیتونی دریا رو از فکر ماهی بگیری
یکم ولش کردم باز ۱۱ ۱۲ سالگی میرفتم و باز راضی نبودم. بخاطر اینکه هم بچه بودم و حالیم نبود ی قسمت ماهیچه ایم سوخت😂( کش اومد و تررر داغون شدم) خلاصه تا بچه تون واقعا دوست نداره نذارینش
من نفرستادم چون بچه هام عاشق هیجان بودن بجاش دوقلوها رو کاراته فرستادم از ۶ سالگی تا الان ۱۰ سالگی هنوز دارن ادامه میدن راضیم پسرمم قبلا کوچیکتر بود والیبال میفرستادم الان بزرگتر شده یه سالی هست بدنسازی میره دخترمم شنا میره از ۱۲ سالگی تا الان ادامه داده خیلی دوست داره
با افتخار گیلکم از شهر باران های نقره ای رشت🦋شما غصه این سرزمین رو نخورید آقا ،،، این خاک سالهاست تشنه عدالته...