2777
2789
عنوان

ما را ببخشید .

| مشاهده متن کامل بحث + 1062 بازدید | 84 پست

وقتی ک اینحا میزاری برو رو شناخت همسرت انحام بده. 

برو مشاوره مهارت ارتباطی باد بگیر. 

این توجیه های مسخره چیه.

چرا ما تو رو ببخشیم، خدا و زنت ببخشنت ک وسط ی مشت زن ایستادی.

من ب مردای این جوری میگم مشکل دار و خاله زنک.

یکم باکلاس باش.چیپ نباش.

بیسواد ک‌نیستی اومدی اینجا زندگی کردن و یاد بگیری. 

اگ راست میگی برو مشاوره بگو میخوام یاد بگیرم با زنم درست رفتار کنم.

این حرفا چیه میزنی آقااااا.

زنت چ 

شوهرمو ب اندازع کافی میشناسم هفت سالع 

اون داره رفتار شما را تکرار میکنه . شاید هم اینقدر تو مسیر اشتباه غرق شدید که فکر میکنید دیگران اشتباه میکنن

عاشق مادرم ،  بچه م و همسرم هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره‌ یه خانویمم‌ گفته‌ بودن‌ ک سینه‌ هام کوچیکه‌ چیکار کنم‌ بزرگتر‌ بشن  ی خانوم‌ دیگ‌زیرش ریپ ...

بله بعضی مردهای هوس باز هم اینجا هستن . ولی مردهای سالم که نیت بدی ندارن هم هستن . هدف تاپیک من هم اجازه گرفتن از شماست

اون داره رفتار شما را تکرار میکنه . شاید هم اینقدر تو مسیر اشتباه غرق شدید که فکر میکنید دیگران اشتب ...

خیانت کرد هفت ساله دست بردار نیست بنطرت من اشتباه میکنم هر کاری میکنم دعوا میکنیم وا کن نیست

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️
شرط اول شناخت آدم های دیگه اینه که شما به خودشناسی رسیده باشید تا بتونید بپذیرید ضعف ها و نقصان های ...

شاید شما به تجربه و برسی علتها ی رشد یا شکست زندگی دیگران اعتقد نداشته باشید . ولی تجربه کسب کردن از زندگی دیگران خیلی کارسازه

از امضات پیداس این چار سال خوب درس گرفتی 😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑

من خودم مخالف حضور مردام ولی خدایی چرا چون مادرشو دوس داره؟ ینی کسی زن بگیره مادرو بندازه دور؟ مرد عاقل مردیه که در کنار عشق همسرش عشق مادرشم مدیریت کنه نه یکو فدای اون یکی کنه. البته اگه از حرفتون برداشت درستی کرده باشم

مردی که عضو نینی سایته جای آبجیه ماست🤪کوردم🤗
اگر پنهان کاری و دو رو بازی در زندگی نیارید مردها خاله زنک نمیشن . این یکی از دلایل خاله زنکی مردهاس ...

مگه زندگی بچه بازی و لج و لجبازیه؟

والا این ویژگی رو شوهر من داره

ولی برعکس من باهاش صاف و صادقم تا ابن رفتار رو کنار بزاره

نه منم باهاش لج کنم مثل خودش شم

مشخصه هنوز یاد نگرفتین 

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️