2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همین که سنت کمه نیای سایت یعنی احترام

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

این سوال رو همش دختر ۵ ساله ام میپرسه😄

بلند نکردن صدا جلوشون 

تو حرفشون حرف نزدن

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

احترام گذاشتن فقط به خاطر اینکه موی طرف سفید باشه نیست هر وقت هرکسی احترام گذاشت احترام بزاره

گر مسلمان،گر مسیحی،گر یهود؛آدمی باشید مذهب هرچه بود...                                                                                                                                       

بزرگتر زمانی بزرگتره ک خودش بزرگیش رو حفظ کنه . 

من توی زندگیم ولی سنم خیلی خیلی پایینتر بودم ب همه احترام میگذاشتم حتی افرادی ک ناراحتم کردن . بعد فهمیدم کارم اشتباست 

الان به مرحله ای رسیدم که بی محلی میکنم 

مشاور نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ طراح سایت🖱️  🌱کتابخوانی📚

احترام به بزرگتر و اینا نداریم

ینی برا من اینطور نیست

احترام مختص محترمه نه بزرگتر

هرکی احترام خودشو حفظ کرد منم بهش احترام میذارم

در غیر این صورت هرکی باشه ، هر چند سال بزرگ باشه برام مهم نیست

هرکسی ک احترام تو رو نگه نمیداره هرچند خیلی بزرگتر باشه پس بازم احترام نیست و تمام .

سلام. با ادب باهاشون حرف بزنه نه با صدای بلند یا پرخاش یا کلمات تند، وقتی چیزی بهش میگن نگه خودم میدونم شما افکارتون قدیمیه، فکر کنه به حرفهاشون. اگر دید عاقلانه هست عمل بکنه اگر دید نه جور در نمیاد حتی اگر عمل هم نکرد احترام بذاره. و البته بهشون کمک کنه.

به شخصه تو زندگیم دیدم، جاهایی که حرف پدر و مادر رو گوش داده باشیم سود کردیم مگر اینکه اون حرف خلاف گفته خدا و دین باشه یا خیلی غیر منطقی باشه.

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

مودب و با احترام صحبت کردن 

اما باید احترام خودمونو نگه داریم نه اینکه طرف سنش بیشتره و عقل نداره ما بسوزیم و دم نزنیم 

من جواب خواهرشوهر و برادرشوهرم رو خیلی مودبانه میدم 

شوهرم گفت دمت گرم به من زور میگفتن تا حرف میزدم میگفتن عصبانی هستی حرف نزن بی ادبی حرف نزن 

تو مودب جوابشونو دادی 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید