2777
2789
عنوان

لکه‌های شیرقهوه روی بدن

425 بازدید | 9 پست

سلام روز بخیر 

کسی در مورد لکه‌های شیرقهوه روی بدن اطلاعاتی داره 

دیشب مطالب وحشتناکی تو نت خوندم روی بدن پسر سه سالم چندتا از این لکه‌های روشن هست اندازهای ریز روی بدن خودمم خیلی زیاده تا حالا واسه خودم مشکلی نداشته تو نت نوشته بیشتر از شش تا خطرناکه  رو بدن پسرم زیاده😭

ولی خیلیارو دیدم روی بدنشون تعداد زیادی دارن و مشکلی نداشتن ولی نوشته بیشتر از شش تا قطعا اون بیماریه

نوروفیبروماتوز

دوستان پیشاپیش تشکر میکنم بابت پاسخگویتون 

سال‌ها، چه روزها، دقایق و ساعات، چه شب‌ها ‏نِشَسته، خَمیِده، دَست بَر زانو، گفتیم دیگر نمی‌توان ادامه داد ‏.....و ادامه می‌دهیم همچنان! به قول بوکوفسکی"‏ما برای ادامه دادن هیچ کسی را نداریم،جز خودمان و همین کافی است...🥲🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه علامت دیگه‌ای مثل اختلال در رشد یا مهارتهای متناسب با سن خودش نداره، نگران‌کننده نیست

نه خداروشکر مشکلی نداره

شما در مورد این بیماری اطلاعات دارید

سال‌ها، چه روزها، دقایق و ساعات، چه شب‌ها ‏نِشَسته، خَمیِده، دَست بَر زانو، گفتیم دیگر نمی‌توان ادامه داد ‏.....و ادامه می‌دهیم همچنان! به قول بوکوفسکی"‏ما برای ادامه دادن هیچ کسی را نداریم،جز خودمان و همین کافی است...🥲🖤
پدر بزرگم و عمم بیشتر بدنشون اینجوریه و حتی دست و اینا هم ولی مشکلی ندارن و حدود ۳۰ سال هست اینجوری ...

مادر بزرگ مادرم خاله و خودمم داریم

نه خداروشکر مشکلی نداره شما در مورد این بیماری اطلاعات دارید

نه زیاد، در حد سرچ‌ کردن و خوندن چند تا مطلب اینترنتی. یه کاربر دیگه بچه‌ش نوروفیبرو داشت و در موردش تاپیک میزد کنجکاو شدم ببینم چه‌ بیماریه

نه زیاد، در حد سرچ‌ کردن و خوندن چند تا مطلب اینترنتی. یه کاربر دیگه بچه‌ش نوروفیبرو داشت و در موردش ...

اهان ممنونم عزیزم

خیلی نگرانم انشاالله که واسه پسر من نباشه واسه هیچکس نباشه این بیماری

نگران نباشید، وقتی خودتون هم این لکه‌ها رو دارید معلومه که ارثی‌یه و ربطی به بیماری نداره. 

ممنونم گلم انشاالله