2777
2789
عنوان

خیلی سر بچه م داد میزنم😭

367 بازدید | 13 پست

سلام مامانای گل

مشکل من این که یک مادر بی حوصله داشتم همیشه هیچ وقت از بچگی تا الان حال مارو نداشت باهامون مثله یک مزاحم رفتار میکنه حتی الانم میریم خونه ش یه حوری رفتار میکنه باهامون انگار مزاحمیم...😔

از اون طرف بابام همیشه یک فرد خشمگین و عصبانیه و طلبکار از عالم و آدم...

حالا من خودم مادر یک بچه پنج ساله م

شدم چکیده ی مامان و بابام

یک مادر بی حوصله ی عصبانی

خیلی سر بچه م داد میزنم

البته بگم بچه م بیش فعال نیست بچه ی آرومی هم نیست

مثله سنش رفتار میکنه

من خیلی عذاب وجدان دارم

مشاوره هم سالهاست میرم ولی تاثیر موندگاری نداشته روم

اگر با فاصله ی کم برم مشاوره حالم خوبه ولی یکم دیرتر برم دوباره هیولا میشم

خواهش میکنم بگین با خودم چه کار کنم

اینم بگم من دانشجو ارشدم درسام سنگینه استرسمم بالاست در عین حال شاغلم هم هستم همسرمم فول تایم دو شیفت نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم روزی انسالله نرسه که بچت از اجتماع و معلمش بترسه و دندون قروچه تو خواب و هرار مشکل رفتاری دیگه و شما عذاب وجدان  و این روانشناس و اون روانشناس واسه بچه

بزار در خودت تموم بشه و به بچه نرسه پکاس کارت ول کنی مرخثی یدون حقوق بگیر  بعدها به حرف من میرسی هیچی مقا آرامش لچه مهم نیس

باتوجه شرایطت فکر کنم امکانش باشه بزاریش مهد کودک البته یه مهد کودکی که کارش درست باشه .اینجوری هم شما یکم به کارهات و درسات میرسی هم فشار کارها کمتر میشه شاید اینجوری یکم ارومتر بشی و رفتارت رو کنترل کنی .بچه اتونم چند ساعت با همسن و سالهای خودش بازی میکنه خوش میگذرا و تو مهد چیز یاد میگیره 

کارو مشغلتو کم کن ب بچت برس

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

همیشه به خودت یادآوری کن که اون فقط یه بچه است و اصلا قصد آزار و اذیت شما رو نداره. 

سعی کن از فشارهای غیر ضروری که روت هست تا حد امکان کم کنی مثلا اگر به جای چهار ترمه میتونی ۵ یا ۶ ترمه درست رو تموم کنی حتما این کار رو بکن یا یک ترم مرخصی بگیر. اینها مثال بود. راهکار زیاده و البته مهمترینش اینه که خودت هم بخوای تغییر کنی که خوشبختانه همین طوره   

شبشوب، یعنی شب آشوب، یعنی آشوبنده شب، امیدوارم که هممون تو زندگیامون کسی رو داشته باشیم که تو شبهای سیاهمون نورانی ترین ستاره باشه 😊