2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم اصلیت چیه؟

سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر! 

دیگه قیز بس و خدا بس و اینا که نیستی که بهت نیوفته

سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر! 
بعضی هاخوش شانس نیستن یااتفاقات بدمیافته ربط میدن به اسم،وقتی اسم عوض میکنن بهشون میافته

خوب اسمت چیه گل

ببین از نظر ستاره شناسی و ف‌ال اینا اگه میگی همیشه اسم اصلی ملاکه نه اونی که بعدا برا خودت انتخاب کردی مثلا اگر اسمت کبری هست و عوض کردی گذاشتی آناهیتا تو ف‌ال و طالع بینی کبری درنظر میگیرن

اجازه بدیدنگم

توروخدا بگو ما که تو رو نمی‌شناسیم یا حداقل بزار و سریع پاک کن