2777
2789
عنوان

شده از غصه بترکید و نتونید به کسی بگید دردتون چیه؟:))

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا شاید اگه بهم بگیم حالمون بهتر شه

من ب هیچکس نمیتونم بگم

اگه دوس داری بگو میشنوم💛

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

نه من وقتی غصه دارم و میخام بترکم اول با حرفام بقیه رو میترکونم بعد خودم میترکم 

شکست مال آدمایی هستن که همیشه نا امیدن، شکست مال من نیس🌱🥲✌                                                                خانوم دکتر اینده🤌فق چند سال مونده تا دکتر شدنم😁🍓
یه خوابی دیدم دیروز که وقتی از خواب پریدم از غصه قلبم تیر میکشید نمیتونم برای کسی تعریفش کنم دارم دق ...

به هیچ کس نگو....صدقه بده.....و برای خودت به خیر تعبیر کن

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️

بنظر من با هیچکس حرف نزن دردی رو درمان نمیکنه  با خودت حرف بزن 

شکست مال آدمایی هستن که همیشه نا امیدن، شکست مال من نیس🌱🥲✌                                                                خانوم دکتر اینده🤌فق چند سال مونده تا دکتر شدنم😁🍓
خیلی بده خدا کمکت کنه

مرسی عزیزم💜اوایل ازدواجم خودم باید به خودم کمک میکردم و جدا میشدم. موندم باهاش به امید درست شدنش ولی نشد الانم با یه بچه چکار کنم؟😞پسرم خیلی به پدرش وابستس وگرنه جدا میشدم. هزاران حسرت به دلمه😞