سلام دوستان ....دختر من ۵سال و ۲ماهشه .....به لوازم آرایشی علاقه داره ....حدودا ۵یا ۶تا لاک داره و یک رژ لب زرشکی که بیشتر تو خونه میزنه ....امشب یه آقایی که از فامیلای نزدیک همسرم هست برگشت یه حرف زشت زده به دخترم ....که این گو...ه های چیه مالیدی به صورتت .اونموقع من نبودم ولی بعدش که دخترم بهم گفت از دستش عصبانیم ......سوالم اینه من نباید به دخترم اجازه اینکارو بدم ...از دید همه بده؟ چون خانواده ی من چیزی بهش نگفتن نه تشویق نه تنبیه؟براشون طبیعی شده
یا دفعه ی دیگه این آقا رو دیدم جوابشو بدم ...الان از عصبانیت خوابم نمیبره
من بودم میگفتم کاش مادرت گ*ه میمالید تو صورتت انقد گ*ه خوری نمیکردی😒
انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته. وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم. آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید. یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده) کاربر جدید نیستم دوستای گلم
مداح خانم جوان خوش ذوق و اهل دل هستم از تهران.... جهت انواع مراسمات مذهبی مولودی و جشن دندونی و جشن تکلیف وسفره و عزاداری و .....در خدمت خواهران گل مهربونم ....پیام بدید رو چشمم جواب میدم
منعش نکن که بخوای بهش گیر بدی واینا ولی درکل این مواد ارایشی ممکنه به پوستش اسیب بزنه اخه هنوز خیلی بچست وپوستش حساسه
💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌) یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
به نظرم محدودش نکنی بهتره بعدا که بزرگ بشه براش عقده میشه اگه بار دیگه اون اقا دوباره بهش حرفی زد باهاش برخورد کن چون به نظرم ربطی بهش نداشته و دخالت بی جا کرده