سلام عزیزم ، بله پدر من دوسال پیش دچار این بیماری شد و دیر بهش رسبدگی کردیم دکتر گفت باید پاش قطع شه اصلا نمیتونستیم بپذیریم بردیمش خیلی جاها آخرشم پاش رو قطع کردن ، از خدا میخوام هرچه زودتر پدر عزیزت روشفا بده
از فامیلامون داشتیم الان هشت ساله لخته هنوز تو پاشه همیشه جوراب مخصوص میپوشه وقتی خیلی زیاد سرپا باشه پاش یه عالمه ورم میکنه ولی خداروشکر مشکل حادی نداره
انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ی انگشت پاش سیاه شده دکتر گف باید منتظر بمونیم ببینیم تاکجا سیاه میشه ک قطع کنن! خیلی سخته عزیزت جل ...
منم روزای خیلی، سخیومیگذروندم دردایی بابام کشید که هیچ مسکنی چارش نبود حتی مورفین ، و بلاخره پاش سیاه شد وقطعش کردن ، سوره حمد زیادی براش بخون خدارو چه دیدی شاید معجزه شد و شفا پیدا کرد
حتما دیر متوجه شدن عزیزم پیشش ناراحت نباشین بهش دلگرمی و امید بدین همینکه نفس میکشن هزار مرتبه شکر، ان شاالله بعد اینم صد سال عمر کنن
انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
خیلی سختمه بپرسم ولی میخام خودمو واس هرچیزی اماده کنم پای پدرتون رو از کجا قط کردن؟
عزیزم برای ما هم خیلی سخت بود اول قرار بود از مچ قطع شه ما اصلا نمیتونستیم بپذیریم انقد بردیمش این شهر و اون شهر تا پای پدرم تا زانو سیاه شد و از بالا زانو قطعش کردن ، خواست خدا این بود تا پدر مهربونم اگه یه ذره هم گناه داشته اینجوری پاک شه ،پدر من بهترین آدم دنیاس
ممنونم...اره دیر فهمیدیم!از بی عرضگی ماعه ک بابام پاشو از دست میده😭
نه عزیزم خودتونو اینجوری عذاب ندیدن کاری که شده بهش روحیه بدین