2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

والا طلاق چیزی نیس که ما نظر بدیم 

ی موضوع حساسيه واقعا نمیشه فهمید ب طرف بگیم خوبه یا بد یهو می بینیم بد بود به طرف گفتیم خوبه بعدا ما تقاص حرف مون باید بدیم اگرم خوب باشه بگیم نگیر بعدا خود طرف میگه چرا گفتی نگیر 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
والا طلاق چیزی نیس که ما نظر بدیم  ی موضوع حساسيه واقعا نمیشه فهمید ب طرف بگیم خوبه یا بد یهو ...

خودت ببین چی به صلاحه 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
سلام گلم مشکلتون چیه شما؟؟؟  

همه چیز به پدر مادرش میگه از ریز و درشت تا مسائل خصوصی 

پدرش زنگ میزنه به پدر و مادرم و دایی و عموم و حرف های بد میزنه 

سر کوچک ترین چیز دعواهای بدی میشه 

پدرش داره که کمکش کنه قبل عقد گفتن مغازه میدیم ماشین میدیم ولی زدن زیرش به مادرم حرف های زشت زدن پدرم از شدت ناراحتی قلبی شد یه مدت خودم هم دوسش ندارم و منو با عقاید مردسالارانه اش میکوبه میگه دوست دارم قلبمو بخوای میدم اما دریغ از محبت و بخشش فقط حرف و زبون بازی و طرف خانواده اش رو میگیره انگار نه انگار من هر چی سکوت کردم اصلا نمیبینه و می‌خواد بعد اینکه با من رفت زیر یک سقف نداره با خاواده ام رفت و آمد کنم و نظراتشو بهم تحمیل میکنه 

ولی گاهی دلتنگ میشم و عذاب وجدان میگیرم و دلم براش میسوزه چون به هر حال یه محبت هایی هم داشته ولی بچه بازی خیلی درمیاره نمیتونیم با هم بسازیم 😔😔

« و هر کس بر خدا توکل کند خدا برایش بس است »