2777
2789
عنوان

یکی اینو بگه ینی چی ؟!😐😐

189 بازدید | 21 پست

ی موضوعی رو پرسیدم فلانی ازت چی رو بپرسن خوست نمیاد جواب بدی 

گف این موضوع مثلا 

منم گفتم باشه پس دیگ نمیپرسیم 

نمی‌دونم چرا با فعل جمع گفتم اون لحظه واقعا 

چون تو گروه نبود که 

بعد دو سه مین ریپ زدم که نمیپرسم •• 

بعد گفت ببینا 

ولی حرفتو خوردی خیلیه خب 

منم گفتم منظورت چیه من نفهمیدم منظورتو 

اینم گفتم من همش فعلای جمع تو ذهنمه بخاطر این گفتم بعد گفتم تو که فقد به من گفتی 

پسر نیست* غریبه هم نیست جمع ببندم 

ولی واقعا بخدا منظوری نداشتم از این حرفم 

می‌بیند مثلا بعضی موقعا آدم چیزای جمع میگه اینطور 

خواهشا بگین ی چیزی 

حرفش برخورد بهم انگار اعتماد نداره؟؟

و سین زد جواب نداد منم چیزی نگفتم 

باید میگفتم ؟ چون مهمه برام اون حرفش که چرا 

ما را به حال خود بگذارید و بگذرید ...🤍 میگذره ولی سخت میگذره ...! کاربری دست منو و دوستمه🦋✨

سلام خانوم ها ممنون میشم تاپیکم و گزارش بزنین حذف بشه 🌸 با یک اشتباه کلی حرف شنیدم

ممنونم

خدایا شکرت برای این زندگی، پدر و مادر و همسر خوبی که بهم دادی🥰 مرسی که لیانا کوچولوی ما انقدر مهربون و باهوشه.. خدایا خودت دامن همه منتظر ها رو سبز کن و به همه ی زندگی ها آرامش ببخش🌱♥️ دمت گرم!
سلام خانوم ها ممنون میشم تاپیکم و گزارش بزنین حذف بشه 🌸 با یک اشتباه کلی حرف شنیدم ممنونم

زدم میشه نظرتو بگی راجب تاپیکم

ما را به حال خود بگذارید و بگذرید ...🤍 میگذره ولی سخت میگذره ...! کاربری دست منو و دوستمه🦋✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زدم میشه نظرتو بگی راجب تاپیکم

مرسی گلم

بنظرم ایشون زیادی حساسه

خدایا شکرت برای این زندگی، پدر و مادر و همسر خوبی که بهم دادی🥰 مرسی که لیانا کوچولوی ما انقدر مهربون و باهوشه.. خدایا خودت دامن همه منتظر ها رو سبز کن و به همه ی زندگی ها آرامش ببخش🌱♥️ دمت گرم!
مرسی گلم بنظرم ایشون زیادی حساسه

طرق مقابل یعنی؟ 

منم نمی‌دونم چرا این حرفو زد واقعا

طرق مقابل یعنی؟  منم نمی‌دونم چرا این حرفو زد واقعا

اره عزیزم

شما ک چیزی نگفتی شایدم فکر کرده مثلا چند نفر پشت گوشی هستین یا شما ب کس دیگه میگی

من خنگ شدم یا اسی سخت توضیح داد ؟

💔😂به ی نفر جواب دادم با فعل جمع 

بعد پشیمون شدم گفتم به من فقط گفت دیگ بقیه ک نمی‌دونن چرا اینطور گفتم 

ریپ زدم با فعل مفرد 

برگشت گفت ولی حرفتو خوردی خیلیه خب😐

نه هیچ کدوم  ولی فک کنم دومی رو فکر کرده ولی من به کسی نگفتم و نمیگم بخدا 😐  منو نشناخت ...

فعلا چیزی نگو بهش بعدا اگر بحثش رو پیش کشید ازش بپرس چ برداشتی کرده

من خنگ شدم یا اسی سخت توضیح داد ؟

اسی سخت گفته

من حتی یه کلمه هم نمیفهمم و فککنم خیلی خوابم میاد شاید اصن 🙂💔

اسی سخت توضیح داده

اره عزیزم شما ک چیزی نگفتی شایدم فکر کرده مثلا چند نفر پشت گوشی هستین یا شما ب کس دیگه میگی

هیچ کدوم 😐

ولی اگه همچین فکری کنه نمی‌دونم چی بگم