2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیاد شیر بدی بالا میاره

بچه من خیلی حساسه هروقت یچیزی میخورم بهش حساسیت داره آبشاری بالا میاره چند بار خیلی چیز هارو بخاطرش نمیخورم ولی از بغل شیر میدم کم کم بالا میاره البته مطمئن نیستم حس میکنم بیشتر میشه شایدم وهم میزنم

ارع بابا..من سینم کوچیک بود خوف نداشتم سینم بیفته رو صورت دخترم و جلو تنفسش و بگیره 

خب خوبه من خیلی استرسیم من اگ از بغل شیر بدم فقط روزا شبا.ک خیلی میترسم خوابم ببره اصلا نمیدم

بچه من خیلی حساسه هروقت یچیزی میخورم بهش حساسیت داره آبشاری بالا میاره چند بار خیلی چیز هارو بخاطرش ...

بچه های ک رفلاکس معده دارن  زیاد بالا میارن.مخصوصن و قتهایی ک شیر زیاد میخورن اونم خابیده.

من ب پسرم جوری شیر میدادم ک تو بغلم حالت نشسته باشه و بافاصله کم و حجم کمتر.یدفعه ی عالمه شیر نمیدادم.

چون بعدش سریع از دماغ و دهنش شیر میزد بیرون.دکتر بردم گفت رفلاکسه.

ولی دخترم اینجوری نبود

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
خب خوبه من خیلی استرسیم من اگ از بغل شیر بدم فقط روزا شبا.ک خیلی میترسم خوابم ببره اصلا نمیدم

اکه خابت سنگینه مواظب باش....کلا بچها کوچیک باشن یک بار یا دوبار بیشتر شیر نمیخوره در شب 

لطفاً اگه با نظرات من مخالفی ریپلای نکن 😃😃😃....
بچه های ک رفلاکس معده دارن  زیاد بالا میارن.مخصوصن و قتهایی ک شیر زیاد میخورن اونم خابیده. من ...

اره پسر منم مواقعی ک شیر زیاد میخوره بالا میاره گاهی اوقات از دماغشم میاد بیرون ک خیلی ترسناکه من خیلی از شیر بالا اوردن میترسم

پسر من کلا خیلی کم خوابه شبا هم تقریبا هر دو ساعت بیدار میشه

بهش آب برنج بده سر دلش سیر باشه کمتر بیدار بشه..سعی کن شیشه هم بهش بدی تا راحت تر باشی

لطفاً اگه با نظرات من مخالفی ریپلای نکن 😃😃😃....