2777
2789
عنوان

خانمای شاغل حس افسردگی ندارین که بعد از ۱۳ باید بریم سرکار؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شغلتون؟

خیاط کت وشلوار ارگان های دولتی😅😅البته فعلا میخوام درسموادامه بدم محیط کارم واقعا برام تکراری شده بعد ۵سال وخسته کننده

اللهُـــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَــــــــرَج

من خاله بیچاره ام،،،۴ سال برای یک کارفرمای از خدا بی خبر،،،که  یکی از شرکت ایرانسل دستش کار کرد،،خالم همسرش فوت شده،،اینقدر ازش بیکاری کشید با انواع توهین ها ،،،شرایط خالمم میدونست،که یه پسر داره،،ولی تو همین عید با توهین بسیار اخراجش کرد،،،خالم بنده خدا میگفت،،،به ما حکم میکرد که توالت بشورییم،،،ببخشید لباس زیراش رو جمع کنیم،،خالم چون این کار رو نکرد اخراجش کرد،،،بد خاک بر سر کارفرما با کمترین حقوق،،، بچه ها شو فرستاده خارج،،،خالمممم خیلی ناراحت و افسرده شده ،،الان داره دنبال کار میگرده،،😔😔😔