2777
2789

خداروشکر کن که کار داری کاش منم کار داشتم دستم تو جیب خودم بودم خوده ۱۳ بدر هم میرفتم سرکار

#سم_باش   کاربر قدیمی اکانت جدید🤝🏻   داستان کاربریم: چهار تا کاربری با سیم کارتای خودم ساختم دو تا آبجیم دو تا مامانم دو تا بابام یکی دوستم یکی همکلاسی (پسر ) یکی یه کاربر همینجا بهم شمارشو داد اینم جدیده با شماره دوس پسرم ساختم امیدوارم نترکه چون دیگه نمیدونم به کی رو بزنم😑🤝🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما از ۵ ام کارمون شروع شد🫠

کارتون ‌چیه مگه 

اگه فضولی نیست  

#سم_باش   کاربر قدیمی اکانت جدید🤝🏻   داستان کاربریم: چهار تا کاربری با سیم کارتای خودم ساختم دو تا آبجیم دو تا مامانم دو تا بابام یکی دوستم یکی همکلاسی (پسر ) یکی یه کاربر همینجا بهم شمارشو داد اینم جدیده با شماره دوس پسرم ساختم امیدوارم نترکه چون دیگه نمیدونم به کی رو بزنم😑🤝🏻
خداروشکر کن که کار داری کاش منم کار داشتم دستم تو جیب خودم بودم خوده ۱۳ بدر هم میرفتم سرکار

خدا رو شکر ولی واقعا کسی تا مجبور نباشه سرکار نمیره خواهر

خدا رو شکر ولی واقعا کسی تا مجبور نباشه سرکار نمیره خواهر

اینروزا همه وضعمون یکیه هر کیو ببینی یجوری گلیم خودشو از اب میکشه مثل قبل نیس یه نفر خرج همه رو بده