2777
2789
عنوان

خدایی هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 25 پست
خدا هست  اینو باید یاد بگیریم اگ مشکلی تو زندگیمون پیش میاد همه چیزو گردن خدا نیندازیم

کآش بفهمی الان وقت نصیحت نیست

اگه خدا حاجتم بده دیگه غلط میکنم ناشکری کنم...به خدا🥺کاش هر کسی چشمش به امضام خورد واسه حاجتم دعا کنه
کآش بفهمی الان وقت نصیحت نیست

شاید همون حرف من باعث بشه ک بدونه ناامید نباشه 

شاکر خدا باشه 

شما هم منو نخور لطفا

م‍‌راق‍‌ب اش‍‌ت‍‌ب‍‌اه‍‌ات‍‌ون ب‍‌اش‍‌ی‍‌د، آدم‍‌ا ه‍‌م‍‌ی‍‌شہ ب‍‌خ‍‌ش‍‌ن‍‌ده ن‍‌ی‍‌س‍‌ت‍ن‌🖤..!️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت بشم ان شاء الله سلامت باشه  میدونم میترسی و بد ترین حسی که تجربش کردی دعا میکنم سایه ش ...

مرسی 

به خدا دارم میمیرم دارم به جای مامانم عذاب میکشم نمیدونم الان تو دلش چی میگذره 😔😔 

مرسی  به خدا دارم میمیرم دارم به جای مامانم عذاب میکشم نمیدونم الان تو دلش چی میگذره 😔😔  ...

فقط نگران شماهاست 

عزیزم اول آرامش رو حفظ کنید جو خونه رو با بغض و موج منفی پر نکنید 

تامیبینه شماها آروم و کنار همید حالش از خوب خوب تر میشه روحیه میخواد فدات بشم 

کِی جوابش میاد؟

فردا

ان شاءالله به لطف خدای مهربون ساعتایی که جواب رو ثبت کردن بی مشکل ثبت کردن و سالم و خوب 

چون فردا جواب رو میدن من نظرم قبل آزمایش یا قبل امتحان دعاهای نهایی و کنیم الان فقط با روحیه

برو به بهانه یی بغلش نمیدونم روابطتون و حریم هاتون چطوریه اونطوری فقط یه مشکل داره که نگران ازمایشه 

اینطوری نگران حال تو و آزماییش

خدا هست  اینو باید یاد بگیریم اگ مشکلی تو زندگیمون پیش میاد همه چیزو گردن خدا نیندازیم

عزیزم شما درست میگید ولی تاکِی؟ 

ببخشید ولی مامانم از زمانی که به دنیا امد بدبختی کشید با اینکه ۹ سالش بود ۱۰ تا خواهر برادر داشت از تحصیلش زد تا براشون بتونه جای مادرشونو پر کنه اونقدر بدبختی کشید حتی تا الانم .به خدا من دارم از این میسوزم اگه دست خدا نیست پس دست کیه؟ ناشکری نمیکنم ولی حقش این نبود همش یه بدبختی سراغش میاد وقتی میبینمش دلم خون میشه چیکار کنم بعضی وقتا میگم حتما خدا نمیبنتش حالا هم این شد😭😭😭