2777
2789
عنوان

طلسم محبت😄

| مشاهده متن کامل بحث + 10561 بازدید | 93 پست
خب میخوام مهر اون تو دلم زیاد بشه

اها تو دله خودت؟  خب دوتاتون بخورین 

زن شوهرین؟

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه تو امضات نوشتی وبردار چشمت میزنن

این قانون جذبه... شرایطم افتضاحه همسرم ۵ ماهه ترکم کرده و خونه پدرمم میگ نمی خوامت و ازت متنفرم!

برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰
بی دلیل نیست برای منم اینطوری شده به خاطر رفتارامه برای توام حتما برای رفتاراته

چراکات کرد؟ یه دلیل هایی داره ولی خب خیلی پیچیده س

گروه 💜 شروع رژیم 2/2/10 😊 وزن شروع 87 ... هدف اول 74... هدف نهایی 65.... وزن فعلی 79
این قانون جذبه... شرایطم افتضاحه همسرم ۵ ماهه ترکم کرده و خونه پدرمم میگ نمی خوامت و ازت متنفرم!

تو هم مث منی😐

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

اهان منم،زندگیم خیلی قشنگ بود خیلی همه تعریف از محبت ما میکردن به ولله که زندگیم چشم خورد وارونه شد کاری کردن،که،هیچ خوبی ای از،همسرم به چشمم نمیاد

اهان منم،زندگیم خیلی قشنگ بود خیلی همه تعریف از محبت ما میکردن به ولله که زندگیم چشم خورد وارونه شد ...

منم چشم زخم به زندگیم گرفت متاسفانه 

برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰
بله متاسفانه😊

انشالله خداکمکمون کنه

منم چشم زخم به زندگیم گرفت متاسفانه  

پیش دعا نویسی چیزی رفتی؟من قشنگ تو روم حسرت زندگیمو میخوردن حتی،نزدیک ترین کسام من اعتقادی ندارم،ولی اینقدر عرصه بهم تنگ شده که میخوام برم پیش دعا نویس حال دلم خیلی خرابه

حالا اگه میشه یه راه حلی واسه افزایش محبت بگین 

البته قرآنی باشه نه طلسم سیاه 

دعا قرآنی باشه

تیغ بُران گر به دستت داد روزی روزگار، هرچه میخواهی بِبُر اما نَبُر نان کسی !...📿💯🌏🤏