2777
2789

کسی که خودکشی کرده به یه ورشم نبوده این چیزا 

اطرافیانش برن یه کاری برا خودشون بکنن که انقدر اذیتش کردن که خودشو کشته 

اون نیازه به بخشیده شدن نداره

لطفا افراد متعصب مذهبی در تاپیکام شرکت نکنن🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی ک خودکشی میکنه کار ندارم سرنوشت خودش چی میشه اما خیلییییییییییییی نامرده ک اطرافیانشو نمیبینه و ...

اگ دیگ عزیزی براش نمونده باشه چی ؟ هیچی براش نمونده باشه 🥲

نه بین زمین و هوا معلق می مونه تا قیامت.. هر کسی خودکشی کنه اراده نداره در مقابل مشکلات و حتی آدمای سمی از خودش دفاع کنه.. هیچ وقت دست به چنین کاری نزنید هر مشکلی دارید و محکم حلش کنید

کسی ک خودکشی میکنه کار ندارم سرنوشت خودش چی میشه اما خیلییییییییییییی نامرده ک اطرافیانشو نمیبینه و ...

آدم اگه بدونه یه نفر واقعا دوسش داره اینکارو نمیکنه 

منم خیلی وقتا بفکرم میزنه 

اصلا هم برام پدر مادرم مهم نیستن 

چون هیچ وقت حس نکردم اولویتشونم

لطفا افراد متعصب مذهبی در تاپیکام شرکت نکنن🤍

اگ دیگ عزیزی براش نمونده باشه چی ؟ هیچی براش نمونده باشه 🥲

جونش که مونده براش.. این دوره اکه صدتا آدمم دور اطرافت باشن مثل خودت نمی تونه بهت کمک کنه پس بگو خدا یه تن سالم بهم بده همه مشکلات و پشت سر بذارم

جونش که مونده براش.. این دوره اکه صدتا آدمم دور اطرافت باشن مثل خودت نمی تونه بهت کمک کنه پس بگو خدا ...

جون خالی چه فایده داره وقتی نه عزیزی هست نه ارامش و دلخوشی نه سلامتی . فقط استرس و عذاب

اینهمه انسان زمین آلوده میکنن مقدار زیادی گوشت حیوانات میخورن میرن دستشویی آب وزمین آلوده میکنن  اگه شرایط زندگی همسان بشه همه اکثرا شبیه هم رفتار میکنن خودشون فکر میکنن تفاوت داره بعد چرا خودکشی گناهه اتفاقا ثوابه .فقط من جراتش ندارم