2777
2789

شوهرم مرد خوبیه اما فکر اقتصادیش صفره.

فقط فکر الانه. میگه خودم رو به سختی بندازم صرفه جویی کنم نخورم و نپوشم  پس انداز کنم واسه آینده اصلا از کجا معلوم من فردا زنده باشم.

از طرفی هر برنامه ریزی که من برای سرمایه گذاری و آینده میکنم مخالفت می‌کنه و راضی نمی شه مگر اینکه چند روز دعوای حسابی بکنیم تا راضی بشه. 

یا من باید بی خیال آبنده بشم و هر چی در میاریم خرج کنیم  بخوریم و بریزیم تو شیکممون بدون فکر آینده یا چند روز دعوای حسابی بکنیم تا راضی بشه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درامدتون چقدره؟قصد داری چقدرش پس انداز شه

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

و تو تنها نیستی عزیزم من ۱۲ساله دارم زجر میکشم بخدا اینقد حرص خوردم اونروز تو تاکسی بودیم خواهرشوهرمم بهم گفت چقدپیرشدی 

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 

مثل همسر من.همه چیمونو بخاطر همین بی فکریش ازدست دادیم و عین خیالش نبود و نیست.واقعا سخته

زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚

خودت رو بهش ثابت کن...چون خیلی از مردا میترسن دست خودشون نیست...یه بار مزه سود رو بهش بچشون

+ ترس یه مدل مریضیه؛ اگه بهش مبتلا بشی و درمانش نکنی، کل وجودتو می‌گیره- چجوری می‌شه درمانش کرد؟! + باید باهاش رو به رو بشی...

بهت پول تو جیبی اگه میده بیخیال شوهرت باش ره اون نگو خودت قرعه کشی خونگی بردار و ماهیانه پولشو بده . خودت به فکر پس انداز باش . یا هروقت پولی میاد توی دستت سریع برو باهاش پارسیان بگیر بدون این که به شوهرت بگی .اگه هم پرسید پوله چیشد بگو خرجش کردم 

میشه برای بارداری من یه صلوات بفرستین ❤️انشالله حاجت روا بشید 🥹♥️ 

همسر منم همینطوره

نتیجش اینه که ۱۱ سال پیش پراید داشتیم. الانم پراید داریم

خونه همون خونه همون وسایل با اندکی تغییر اونم به همت و اصرار من

ولی هر رستوران گرونی که فک کنی رفتیم. هم تفریحی که فک کنی داشتیم. 

دیگه الان خودم درآمدمو پس انداز میکنم و خورد خورد طلا میخرم

مثل همسر من.همه چیمونو بخاطر همین بی فکریش ازدست دادیم و عین خیالش نبود و نیست.واقعا سخته

من خونمونو فروخت ماشینمون و میگهیه مدت اجاره نشین چه اشکالی داره کلا از یه شاخه میپره رو یه شاخه دیگه اصلا ثبات نداره دیوونه شدم 

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 

ببین اگر میتونی یه کار برای خودت دست و پا کن برو وام  بگیر به طوری که تمام درامدت بشه قسط و با اون وامه یا طلا بخر  یا یه چیز سرمایه ای کار هم می تونه یه کار هنری باشه یا اینترنتی که تو خونه انجامش بدی

خودت رو بهش ثابت کن...چون خیلی از مردا میترسن دست خودشون نیست...یه بار مزه سود رو بهش بچشون

صدبار بهش ثابت شده فکرای من چقدر به نفع زندگی مون بوده بارم زیر بار نمی ره مگر بعد از دعوای حسسابی