2777
2789

میشه باهام حرف بزنید نمیدونم چرا یه مدتی هست بخاطر رفتار و حرف های بیخود اطرافیانم خودخوری میکنم

میدونم درست نیست اما نمیتونم مقابله کنم 

امروز هم یه چیزی پیش اومد که همش دارم با خودم کلنجار میرم که چرا.....

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)

افکارت رو بنویس 

جلو شون بنویس واسه چی آنقدر این موضوع واسم مهمه ؟

چقدر اهمیت و ارزش داره که بهش فکر کنم ؟

اینم بگم که نوشتن یکی از بهترین راه ها واسه کنترل نشخوار فکریه 

•[ محکوم به خوشبختی ]•

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خودخوری میکنم ولی بعضی وقتام که دقیق به وقتش جواب میدم عذاب وجدان میگیرم میگم نکنه طرفو نارحت کرده باشم

پروفایلم قیافمه وقتی بعضی نظراتتونو میخونم                        کاربری دست دو دوست خعلی صمیمیه❤

من همش همه رنجها و غصه ها رو میریزم تو خودم حتی نمیتونم بنویسمشون

منم....

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
منم خودخوری میکنم ولی بعضی وقتام که دقیق به وقتش جواب میدم عذاب وجدان میگیرم میگم نکنه طرفو نارحت کر ...

الان تعریف میکنم چی شده بگید اگه جای من بودین واکنشتون چی بود 

با همه قطع رابطه کن زندگیتو بکن من اینجوری بودم الان مریض شدم افتادم گوشه خونه دنیا ارزش این خودخوری ...

تیروئید دارم همینا باعثش شدن....مجردم خیر سرم

افکارت رو بنویس  جلو شون بنویس واسه چی آنقدر این موضوع واسم مهمه ؟ چقدر اهمیت و ارزش داره که ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم

عزیزم رو خودت کار کن با سمی ها قطع رابطه کن ببین امروز یه چیزی پیش اومد بجای اینکه نشخوار کنم پیام دادم گفتم عزیزم این حرکت چی بود و چی شد و توضیح خواستم خودمو اذیت نمیکنم

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل