2777
2789
عنوان

چجوری به بابام بگم؟

219 بازدید | 11 پست

خانما پدر من بنگاه داره ۳۰ ساله و فرد سرشناسی هست تو شهرمون من ۱۸ سالمه و همیشه آرزوی یک شغل مثل و و بساز بفروش و بنگاه رو داشتم چون عاشق خونه و ماشینم .... بنظرتون املاکی برای من ک دخترم شغل خوبی هست؟ همه دوستام و حتی بزرگ تر از خودم میگن تو ک پیش زمینشو داری فردی هست ک کمکت کنه و همه فوت و فن ها رو یادت بده چرا نمیری تو این شغل اینم بگم با دید باز نگاه کنید خیلی از خانم ها تو این شغل هستن و هر خانمی تو این شغل هست  دلیل بر بد بودن اون خانم نیست لطفا خواهرانه کمکم کنید لطفا فک کنید خودتون این شرایط هستین ... من دوس دارم امتحانش کنم چون خیلی پول برام مهمه و بدونش نمیتونم زندگی کنم تو یک خانواده ای بودم ک همیشه پول فراهم بوده چجوری به بابام بگم بزاره لیام پیشش کار کنم چجوری رضایت بگم شما چجور ترفندی برای رضایت گرفتن از باباتون میزنید؟❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش نگو میخوای اون شغل رو انتخاب کنی

بگو میخوای کار کردن یاد بگیری و اجتماعی بشی

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

خب نگاه خوبی به این شغل مخصوصا برا خانوم ندارم راستش  به کارای ساخت و ساز علاقه نداری ؟ مثلا ع ...

انشانی میخونم .... وکالت میترسم پس فردا برم شغلی ک دوس ندارم... بعد این شغل واسه خانما جا بیوفته و من پشیمون شم الانشم خیلیا تو شهرمون تو بنگاها خانم ها کار میکنن

برو پیش بابات بشین بگو بابا از فردا میام مغازه رو برات طی میکشم ن اصلا بگو میام تمیز که نه لیس میکشم ،بعد یواش یواش صاحب اخر بنگاه خودتی 😂😂😂این ترفند ب ذهنم رسید ...