2777
2789

سلام خانوما پسر من ۱۸ ماهشه آخرای اسفند آبله مرغان گرفت عید تا اولاش افتاد ۴ فروردین وخت واکسن ۱۸ ماهگیش بود بخاطر آبله مرغان نبردم الان قراره سشنبه هفته بعد ببرم این به کنار الان امروز متوجه شدم که خودمم آبله زدم خیلی سختمه خواستم بپرسم واکسن ۱۸ ماهگی چجوریه؟خیلی سخته؟ چون فک میکنم نتونم با این وضعم بهش برسم بدم مامانم اینا یا مادرشوهرم

قبل هر کاری تفکر، تفکر، بازهم تفکر

بله نسبت به ماه های دیگه سخته و تقریبا بچه یه روز علاوه بر تب، درد هم داره و مدام بهونه میگیره

کتاب فروشی آنلاین ائوریم📚🌈@evrim.book💖💖💖مادری با سه فرزند که دکتر مملکته و عاشق کتاب فروشیه😘🥰💝

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سه تابچه دارم دختراولموبردم ۵ورزبه عیدبودش عالی بودانگارنه انگارواکسن زده رفتیم خریدعیدولی پسرموبردم زدم پاش فلج شدش انگاری تادوروزنمیتونست تکون بده دختراخرمیم دردداشتش پاش شبیه پسرم نبودش ولی دردداشت

نه عزیزم دیرترم بزنی اشکال نداره بذار سرپا بشی بچه هم خوب بشه کامل بهش برسی واکسن۱۸ماهگی درد وتب زیاد داره مرتب باید استامینوفن بدی شبش خیلی سخته بچه رااگه استامینوفن ندی اصلا نمیتونه راه بره بی قرارمیشه خودت یا شوهرت یا مادرت یعنی میگم کمکی داشته باشی خوبه 

من خودم مشکل داشتم دیرتررفتم چون اخرین واکسنه بعدش میره تا۶سالگی

میگفتن واکسن سنگینیه بچه منم خیلی بد واکسن بود ولی باورت نمیشه واکسن ۱۸ ماهگی یه بار استامینوفن فقط ...

اصلا خودم مهم نیستم فقط اذیت نشه 

ایشالله که راحت باشه

نه عزیزم دیرترم بزنی اشکال نداره بذار سرپا بشی بچه هم خوب بشه کامل بهش برسی واکسن۱۸ماهگی درد وتب زیا ...

پس زنگ بزنم از دکتر بهداشت بپرسم وضعیتم بگم بهش بعد

عزیزم نمیخوام بترسونمت ولی بذار خودت کاامل سرپا بشی بعدا بزن، پسر من به معنی واقعی فلج شد تا ۴۸ ساعت همون قسمتی از هال ک رسیده بودیم گذاشته بودمش مونده بود ک پمپرسشم خوابیدنی میتونستم فقط، جیییغ و بیحالیش وحشتناک بود