2777
2789
عنوان

خانم های شاغل یه لحظه بیاین

173 بازدید | 9 پست

توی موقعیتی که خونه بابا مون هستیم خب مسلما مقدار بیشتر ی از حقوق هر ماه مون ذخیره میشه 

حالا به نظر شما اون حقوق رو چیکار کرد بهتره، تا درآینده سرمایه بیشتری بشه 

(طلا،سکه  ،دلار و.....)

من خودم میخوام پولمو بدم طلا .گرون بشه میفروشم نشه میپوشم 😃

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم توی یکی از تاپیکا گفته بودین کادر درمانین...میدونین حقوق پرستار چقدره؟مثلا با ۵سال سابقع؟راضی ...

من خودم از ۱۴۰۱ شروع بکار کردم ۱۴۰۰ فارغ التحصیل شدم 

خدا رو شکر راضی هستم 

ولی نمیدونم کسایی که سنوات بیشتری دارند چقدر حقوق می گیرند 

آخه داخل محیط کاری کسی از کسی معمولا نمی پرسه 

منم چون از تقریبا از همه همکارا کوچیک تر هستم روم نمیشه که درمورد حقوق هاشون سوال کنم 

ولی خودم خدا رو شکر راضی هستم