2777
2789
من خیلی خوابالو هستم ، زودهم خوابم نمیاد زودبخوام ۱.۵ ، دو ولی خب اوکیه میخوام صب بیدار شم از این ب ...

موافقم منم اتفاقا میخوام خواب شب رو کمتر کنم تا بیشتر شبا بخونم

۸ خوبه؟ بخونیم تا ۱۱

...
موافقم منم اتفاقا میخوام خواب شب رو کمتر کنم تا بیشتر شبا بخونم ۸ خوبه؟ بخونیم تا ۱۱

آره اوکیه 

8-9:30 یه ربع استراحت 

9:45تا 11 

بعد اگه خوابم بیاد میخوابم اگه نه که بازم میخونم گزارش هم یه تاپیک میزنیم اونجا هرروز ثبت کنیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره اوکیه  8-9:30 یه ربع استراحت  9:45تا 11  بعد اگه خوابم بیاد میخوابم اگه نه که ...

عالیه 

تاپیکشو تو بزن منم تگ کن

ولی خداییش اگه نخوندیم موردی نداره ولی حتما نتیجه رو تاپیک بزنیم😅

...
ببین نوسانی نخونا اصلا ، هرروز بخون ،سعی کن بجای ساعت مطالعه بالا کیفیت مطالعت بالا باشه ، استراحت و ...

اهوم حواسم هست

کاربری دست سه نفره😎من.الهام.سمانه ... اگه‌ آرزوی‌ بزرگی‌ تو دلته حتما خدا لیاقت‌ رسیدنش‌ بهت‌ داده که الان رویاته☆🌿💓                                                                     

منم همراتون میخااام بخونممم

کاربری دست سه نفره😎من.الهام.سمانه ... اگه‌ آرزوی‌ بزرگی‌ تو دلته حتما خدا لیاقت‌ رسیدنش‌ بهت‌ داده که الان رویاته☆🌿💓                                                                     

@____الناز____  

@mo_hadse  

خب من یه جزوه خوندم

چون خوابم نمیاد احتمالا تا صبح بیدار بمونم درس بخونم ، بگید چیکار کردید تا من تاپیک جدید میزنم مشخص میکنیم یه تایم هایی رو و هماهنگ میشیم و.. که گزارشهامونون رو اونجا ثبت کنیم 💪😎❤

@____الناز____     @mo_hadse     خب من یه جزوه خوندم چون خوابم نمیاد احتما ...

اون ساعتایی ک گفتین مال امشب بود ؟🤦🏻‍♀️

من فکر کردم برا فرداس

فعلا ک هیچی نخوندم

اره مهم نیس کی میخوابی؟ کی بیدار میشی؟

هروخ برسم خونه ساعتا 12,1 

فردام 6 و نیم

تو چی ؟

هروخ برسم خونه ساعتا 12,1  فردام 6 و نیم تو چی ؟

من تایم خوابم بهم ریخته خوابم نمیاد کلا زود بخوام ۲.5 ، ۳

شاید امروز نخوابم تا خسته شم فردا بتونم شب ۱۲.۵ بخوابم صب زود بیدارشم

من تایم خوابم بهم ریخته خوابم نمیاد کلا زود بخوام ۲.5 ، ۳ شاید امروز نخوابم تا خسته شم فردا بتونم ش ...

اها خب خوبه 

فردا چند پا میشی ؟ برنامه فردا چیه

اها خب خوبه  فردا چند پا میشی ؟ برنامه فردا چیه

خب من امروز از برنامم عقب موندم الان تا صب بیدار یاشم اونو میخونم بعد استارت واقهی فردا احتمالا از ساعت ۷ صبح بزنم