2777
2789
عنوان

از شیطونی های مدرستون بگید

235 بازدید | 26 پست

من خودم اینقد شیطون بودم که کلا وقتی میبردنم پیش مدیر جلو مدیر خندم میگرفت بعد دیگه خلاصه کل مدرسه رو روم جارو میکرد

اقا یه بار تو کلاس معلم داش درس میداد منم با صندلیم هی ور میرفتم با کله خوردم زمین کلاس رف رو هوا😑

گر با بد بدکنی فرق چیست؟

نداشتم

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همون شیطونه بودم ک اصن ب قیافش نمیخورد همه روش قسم‌ میخوردن🤣

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

بزن بهادر مدرسه بودم

کلاس اول یک تنه زنگ ورزش همــــــرو زدم البته دیوونه ها میترسیدن فرار میکردن وگرنه میتونستن بزننم😂😂

خیرسرشون منو گوشه حیاط دسته جمعی گیر آورده بودن منم همرو تار و مار کردم

هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست،  بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست.                                                                 حرف های دل یک دختر چادری! 

دقیقعا🤭🤣🤣🤣🫂

ی صلوات بابت نیتم میفرستی🥺💕(متخصص پوست ومو) کاربری دست سه نفر هست دوستای گلم🌱❤ دختر🇹🇷ام🙂
دقیقعا🤭🤣🤣🤣🫂

😂😂🤝

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

منم همون آرومه بودم چون متاهل بودم همه چی رو سر من خراب میشد 

والا چیزی برا ام به ذهنم نمیرسه امضام نمیاد🫠😂😂

کدومو بگم انقد زیاده 🗿😂😂

مثلا ما تو کلاسمون یه اشکان خیالی ساخته بودیم 😂😂😂

یه بار دبیر دینییی اومد سر کلاس 

چادر ایناشو جمع کرد اومد بشینه یهو ما داد زدیم اشکاان

هعیی نشستی رو اشکان 

این بلند شد با هول زیرشو گشت چادرشو جمع کرد دنبال اشکان له شده می‌گشت 🗿😂

بعد رفت دفتر گفت اینا تو کلاس پسر میارن 😐😐

مدیر خیلی جدی اومد بالا تو کلاس دنبال اشکان می‌گشت 

هی از پنجره بیرونو نگا می‌کرد 

پشت در 😐😂😂😂

منم همون آرومه بودم چون متاهل بودم همه چی رو سر من خراب میشد 

🥲🥲

و منم همون بودم که همه میگفتن خیلی مظلومی باورمون نمیشه شیطون باشی

😂😂

اگر بگم شیطونی نداشتم باور میکنید؟😐

کلا خیلی ارومم

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.