2777
2789
منم همین الان دراز کشیدم آب دماغم میاد سرفه سردرد روزه ام هستم خیلی حالم بد

دقیقا روزه ام هستم 😥😥😥

+همه که عقاید تو رو باور ندارن _عقاید من نیازی به باور اونا نداره!💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این سرماخوردگی نیست کرونا لامصبه ما ۲هفته قبل عید گرفتیم پیک هشتم کرونا شروع شده لطفا ماسک بزنید و ...

من ماسک سه لایه میزنم اصلا جوری نمی گردم که به راحتی بتونم سرما بخورم مگر اینکه موقع خیرات دادن پخش غذا به نیازمند این اتفاق به وجود اومده باشه

من ماسک سه لایه میزنم اصلا جوری نمی گردم که به راحتی بتونم سرما بخورم مگر اینکه موقع خیرات دادن پخش ...

سرماخوردگی به راحتی منتقل نمیشه این کروناعه که اینجوری سریع منتقل میشه و علاعمشم همینه

درکل همیشه ماسک بزن مخصوصا الان که هرکی و میبینی مریض شده

همه هم میگن سرماخوردگیه😁

سرماخوردگی به راحتی منتقل نمیشه این کروناعه که اینجوری سریع منتقل میشه و علاعمشم همینه درکل همیشه م ...

من رفتم پیش دو سه تا دکتر که گفتم سرماخوردگی وگرنه سرخود که نمیگم عزیزم

من رفتم پیش دو سه تا دکتر که گفتم سرماخوردگی وگرنه سرخود که نمیگم عزیزم

من خودمم پیش دکتر رفتم ۲ بار ولی هیچکدوم نگفتن کرونا داری همشون گفتن سرماخوردی تعجب میکنم الان که خود تلویزیون کلی میگه کروناست و امار ابتلا۴رقمی شده بازم دکترا گفتن کرونا نیست😐

ولی اون کسی که مریضی و به من منتقل کرده بود خودش گفت که کرونا داشته

من نمیگم تو دروغ میگی و کلا منظورم با تو نبود خیلی از فامیلای ما الان مریضن و همشون میگن سرماخوردن بلخره علاعمشون مثل همدیگست ولی خب گفتم سرماخوردگی انقدر زود منتقل نمیشه این کرونای جدیده و مثل دلتا قدرت سرایتش بالاست

مرگ و میرش خیلی پایینه ولی

من خودمم پیش دکتر رفتم ۲ بار ولی هیچکدوم نگفتن کرونا داری همشون گفتن سرماخوردی تعجب میکنم الان که خو ...

میدونم اینارو چه شبکه داخلی چه خارجی و چه سایت ها از کرونا میگن 

نگفتم که تو بهم گفتی دروغ میگم اما جوری هم میگی ادم میمونه تو جواب بهت چی بگه 

اما در مجموع اگرم کرونا هم باشه بلاخره صرفه و ابریزش بینی و .... هست که باید ببینم کی خوب میشم

میدونم اینارو چه شبکه داخلی چه خارجی و چه سایت ها از کرونا میگن  نگفتم که تو بهم گفتی دروغ میگ ...

ببخشید اگه حرفمو بد بیان کردم اون لحظه اصلا به تو فکر نکردم حرفای فامیلای خودم توی ذهنم بود متاسفممم

من خودم سرفه و ابریزش نداشتم ولی گلوم خیلی درد میکرد تقریبا یه هفته ای درگیرش بودم ولی بعد کم کم خوب شدم ولی الان بدنم خیلی ضعیف شده همش میخوابمم.....

ببخشید اگه حرفمو بد بیان کردم اون لحظه اصلا به تو فکر نکردم حرفای فامیلای خودم توی ذهنم بود متاسفممم ...

فدای سرت 

امیدوارم خوب بشیم 💜🙏

واقعا سرما خوردگی ادم از پا میندازه امیدوارم خدا نصیب دشمنتم نکنه

ماندن همیشه خوب نیست، رفتن هم همیشه بد نیست، گاهی رفتن بهتر است، گاهی باید رفت، باید رفت تا بعضی چیزها بماند، اگر نروی هر آنچه ماندنی ست خواهد رفت، اگر بروی شاید با دل پر بروی و اگر بمانی با دست خالی خواهی ماند، گاهی باید رفت و بعضی چیزها که بردنی ست با خود برد، مثل یاد، مثل خاطره، مثل غرور، و آنچه ماندنی ست را جا گذاشت، مثل یاد، مثل خاطره، مثل لبخند
سلام عزیزم خوبید  توو یه تاپیک دیدم که گفته بودید قدتون ۱۸۶ هست  جسارتا شوهرتون از خودتو ...

شوهرم دو سانت از من بلندتره 

چی بگم همه چی به قد نیس زندگی رو قد نمی چرخونه عزیزم