2777
2789
عنوان

وکیل نداریم تو سایت؟

88 بازدید | 17 پست

اگه کسی وکیل یا از حکم سر در میاره لطفا جواب بده

بچه ها میشه واسه برگشتن پول هایی که ازمون دزدیدن یه صلوات بفرستین😭😭هر کی فرستاد لایکم کنه مرسی
جانم

😍😍😍جونت سلامت عزیزم ،،،قاضی یه حکم داده به ما که حساب متهم رو تا سقف 290میلیون مسدود کنیم این یعنی مبالغ کمتر هم مسدود میشه یا فقط 290؟؟؟

بچه ها میشه واسه برگشتن پول هایی که ازمون دزدیدن یه صلوات بفرستین😭😭هر کی فرستاد لایکم کنه مرسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😍😍😍جونت سلامت عزیزم ،،،قاضی یه حکم داده به ما که حساب متهم رو تا سقف 290میلیون مسدود کنیم این یعن ...

کمتر هم مسدود میشه اگه موجودی کمتر باشه

وکیل 💜 کاربر قدیمی 💜دانشجوی دکتراحقوق جزاوجرم شناسی  تو چالش حرف ناشناسم شرکت کن ایدیتو بگو اگه جوابت خصوصی بود دایرکت جوابتو بدم       

مسدود میکنن حساب رو ولی احتمالا متهم خبر داره از حکم چون ابلاغ میشه بهش اگر حکم باشه و حساب خالیه موکل اینجو‌ری زیاد داشتم

با احترام به همه، بنده مسلمان نیستم❤️ وگن 🥗🌱 کیشوند 🏝 یه پسر 🐶 خوشگل دارم به اسم Millow که جاااانه منه ❤️ 
مسدود میکنن حساب رو ولی احتمالا متهم خبر داره از حکم چون ابلاغ میشه بهش اگر حکم باشه و حساب خالیه مو ...

فقط نوشته بانک کشاورزی یعنی فقط همون حساب مسدود میکنن یا بانک های دیگه؟؟

فقط نوشته بانک کشاورزی یعنی فقط همون حساب مسدود میکنن یا بانک های دیگه؟؟

نه فقط همون کشاورزی رو مسدود میکنن اگر درخواست توقیف اموال کلی میکردید یه نامه میدادن بهتون میبردید بانک مرکزی کل حساباشو مسدود میکردید

با احترام به همه، بنده مسلمان نیستم❤️ وگن 🥗🌱 کیشوند 🏝 یه پسر 🐶 خوشگل دارم به اسم Millow که جاااانه منه ❤️ 
نه فقط همون کشاورزی رو مسدود میکنن اگر درخواست توقیف اموال کلی میکردید یه نامه میدادن بهتون میبردید ...

یه سوال دیگه داشتم عزیزم من مامانم دلال دلار بوده همکارای مامانم به جای مامانم پول زده بودن به حساب حسین نامی که دلار بگیره ولی اون پول ها رو انتقال داده به حساب سیروس حالا ما میتونیم از سیروس شکایت کنیم؟؟؟؟

یه سوال دیگه داشتم عزیزم من مامانم دلال دلار بوده همکارای مامانم به جای مامانم پول زده بودن به حساب ...

از حسین میتونید شکایت کنید اسم دادخواستتون هم استرداد وجه واریزیه بعد از طریق همون حسین پیگیر میشن به نفر بعدی میرسن

از حسین میتونید شکایت کنید اسم دادخواستتون هم استرداد وجه واریزیه بعد از طریق همون حسین پیگیر میشن ب ...

الان ما از حسین شکایت کردیم حکم جلب شو گرفتیم ولی فراریه نمی‌تونیم پیداش کنیم حسین اومده بود مرخصی که این کارو انجام داد حکم مسدودی حساب سیروس هم گرفتیم ولی هیچی تو حسابش نیست الان باید چیکار. کنیم؟؟

کاری نمیتونید بکنید وقتی پول تو حسابشون نیست

اون یکی هم که فراریه

باید پروندتون خونده بشه که دلیل قاضی برای مسدودی حساب شخص دوم مشخص شه ببینیم میشه جلبش رو گرفت یا نه که وقتی حسابش مسدود شده قطعا خبر داره و اونم فراریه الان

کاری نمیتونید بکنید وقتی پول تو حسابشون نیست اون یکی هم که فراریه باید پروندتون خونده بشه که دلیل ...

ببخشید اگه حسین بیاد اعتراف کنه که با سیروس همکاری کردن برای کلاه برداری از ما و اینکه بگه سیروس هم تو کلاهبرداری نقش داشته جرم سیروس چیه ؟زندانی بهش میدن؟

کاری نمیتونید بکنید وقتی پول تو حسابشون نیست اون یکی هم که فراریه باید پروندتون خونده بشه که دلیل ...

و اینکه اگه این اعترافات بره محضر بنویسه و نیاد دادگاه چون می‌ترسه و خانوادش اعترافات بیارن چی؟قبوله یا حتما باید خودش بیاد پیش بازپرس ؟

جانم

ببخشید اگه توی شکایت از طرف فقط استشهاد محلی داشته باشید و شاهد نداشته باشی میتونی شکایت کنی؟؟