2777
2789
عنوان

عروسیمه

361 بازدید | 17 پست

خانما چند ماه دیگه عروسیمه برای لباس عروس موندم چیکار کنم 

عاشق لباس عروس مشکی هستم ولی مامانم اینا میگن نه 

بخاطر همین مشکی میره کنار 

برا همون لباس عروس عادی هم اصلا نمیدونم چه مدلی بگیرم بلند دوست دارم ساده دوست دارم پف دار دوست دارم دم ماهی دوست دارم اصن هیچکاری نمیتونم کنم. 

مزون ها رو هم رفتیم دیدیم اصلا از لباساشون خوشم نیومد 

کسی بوده داده باشه خیاطی بعد خوب در آورده باشه؟ 

مهم نیست هزینه ش اگه پیج خوبی هم می‌شناسید معرفی کنید بهم لطفا 

اگه هم مدل خوبی پیدا کردین عکس بزارین واسم به کمکتون نیاز دارم واقعا 

ممنون 

دیدین بخاطر خدا دنیام رنگی رنگی شد...؟! میخوام یه کاری انجام بدم میشه دعا کنین کارم بشه...؟ خیلی بهش امید بستم و ذوقشو دارم آخه میگن دعای دیگران میگیره... ❤️

کدوم شهری

بشر موجودی منطقی نیست، موجودی است منطق تراش. به هر کار دست زد و به هر چه عادت کرد ، سعی میکند برای آن دلیلی بتراشد و عذر و بهانه ای بیاوردوقتی حرف می زنیم، بیشتر میخواهیم خودمان را قانع کنیم تا دیگران را ، کسی که قانع شده باشد ، کسی که به اندیشه های خود ایمان داشته باشد، اصلا حرف نمی زند.

مشکی خیلی جذاب و خاصه

به نظرم اونشب شب توعه مشکی بگیر😍

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم شهری

شیراز 

دیدین بخاطر خدا دنیام رنگی رنگی شد...؟! میخوام یه کاری انجام بدم میشه دعا کنین کارم بشه...؟ خیلی بهش امید بستم و ذوقشو دارم آخه میگن دعای دیگران میگیره... ❤️

من عاشق لباس عروسم سفیددامن پفی بلندددد

یه کاربر ترکیده(سابقه سه بار تعلیق در نی نی سایت گل🔪)...یه کنکوریه خوشبخت ..یه صلوات واسه قبولی پزشکیم میفرسی...با تچکررر...صدای ضبط باشگاه پسرا رو قطع کنی ، انگار وسط بیمارستان زنان و زایمانی😂😂💔
شیراز 

ولی هنوز وقت زیاد دارم میتونم شهر دیگه هم برم اما جایی بلد نیستم 

ترکیبی میزنی

😂😭

شیراز 

حیف شد 

مشهد پر مزون های خوب هست

بشر موجودی منطقی نیست، موجودی است منطق تراش. به هر کار دست زد و به هر چه عادت کرد ، سعی میکند برای آن دلیلی بتراشد و عذر و بهانه ای بیاوردوقتی حرف می زنیم، بیشتر میخواهیم خودمان را قانع کنیم تا دیگران را ، کسی که قانع شده باشد ، کسی که به اندیشه های خود ایمان داشته باشد، اصلا حرف نمی زند.
من عاشق لباس عروس اروپایی و ، ساده و شیکه البته بعضیا بخاطر ساده بودنش نمبپسندن

آره منم ساده دوست دارم 

قشنگ راحت میتونی اون وسط قر بدی 

ولی پف دارم قشنگه آخه ☹️

یه مدل و از نت باید خودت پیدا کنی وقتی هزینه برات مهم نیست هرچی بخوای همونو برات انجام میدن‌

من دادم برام دوختن بالا تنه واسه یه مدل بود‌ دامن  واسه یه مدل بود شنل و اپلیکه روشم برای یه مدل دیگه چون حجاب برام مهم بود شنلشو کتی. دادم دوختن 

ان شاالله به سلامتی عزیزم 

هر لباسی گرفتی سعی کن خیلی دنباله دار یا سنگین نباشه 

چون واقعا اذیت میشی

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز

داغ ترین های تاپیک های 2 روز گذشته

عاشق شدین

kkkkkkkkkkk | 11 ساعت پیش