2777
2789
عنوان

روزم باطله یا ن!!!

280 بازدید | 18 پست

دیشب بعد از رابطه با همسرم یکم لک دیدم،، غسل کردم و یک ساعت بعد از اذان صبح لک دیدم،، 

روزم باطله؟؟؟ 

سوم فروردین پریودم شروع شد 

ی جا خوندم اگه 10 روز از اولین روز پریودی نگذشته باشه روزه باطله 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ساعت یک شب بود 

پس قبل اذان بوده و اگر شش روزه باشی پاک شدی ، 

حالا به پیامک پاسخگویی سوالات شرعی حرم امام رضاعلیه السلام پیام بده بپرس تعداد پریودی چندروزه است از نظر احکامی ، من شنیده بودم سه پنج وهفت روزه داریم حالا دقیق یادم نیست که چقدر درست بود چیزی که شنیدم ، وآیا شش روزه هم داریم  بپرسی بهتره شمارش تو گوگل هست الان گوشیم پاک شده برات بذارم 

توی دور روز گذشته اصلا لک ندیدم و روزه گرفتم 

من خودم روزه هام رو میگیرم ی جا گفتم به عقلتون رجوع کنید ی خانم بهم توهین کرد نه باید تا ۱۰روز رعایت کنید و...الان خودت بگو کسی که روز پنجم پاک میشه غسل میکنه اگه تا روز نهم پاک باشه و فقط ی لک کوچیک ببینه باید روزایی که این بین روزه گرفته رو قضا کنه چون پریود محسوب میشه.من نظر اون مراجع که شرط خون پیوسته دارن رو قبول دارم 

من خودم روزه هام رو میگیرم ی جا گفتم به عقلتون رجوع کنید ی خانم بهم توهین کرد نه باید تا ۱۰روز رعایت ...

من هنوز چیزی نخوردم، نمیدونم باطله یا ن 

ولی اینکه تازه شیش روز شد یکم شک دارم