2777
2789
سلام.جوجه کوچولوم دوروز تب داشت.بردم دکترگفت به خاطردندونشه ویه مختصر عفونت گوش داره.اموکسی سیلین داد بهش دادم تبش قطع شد ولی الان بدنش دونه های قرمز ریخته.توصورتش قابل لمس نیست وفقط لکه س ولی توبدنش لمس میشه.دکترگفت چیزی نیست ودارونداد.تجربه شمامامانای گل چیه
نی نی سایتم نی نی سایت قدیم 😊😀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

إن شاء الله به زودی خوب بشه
دیانا جونم عاشقتم مامانی ❤❤ خدایا این حس قشنگ مادری رو قسمت تمامی منتظرین کن 💕💕💕💕💕💕💕💕 💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💞💗💞💗💞💗💞💗💞💗💞💗
آبله نباشهنمیدونما من تجربه ندارم...نگرانت نکنم
خدای مهربون لطف کرد و به جای فرشته قبلیم یه فرشته دیگه تو دلم گزاشت.هزار بار شکرش.ممنون میشم واسه سلامتی هر جوری که صلاح میدونید دعا کنید
جالبه مرمر قطاباسم سابق منو از کجا میدونی
خدای مهربون لطف کرد و به جای فرشته قبلیم یه فرشته دیگه تو دلم گزاشت.هزار بار شکرش.ممنون میشم واسه سلامتی هر جوری که صلاح میدونید دعا کنید