2777
2789
عنوان

نظرتونو خواهرانه بهم بگین لطفا

400 بازدید | 35 پست

سلام

دوستان لطفا نظراتتونو بهم بگین ممنون 

۶سال از عروسیم میگذره متاسفانه همسرم الکلی بوده و من اطلاع نداشتم بعد عروسی فهمیدم و تلاش کردم تا بزاره کنار یه بچه هم دارم.  اوایل خانوادم اطلاع نداشتن ولی با رفتاراش یکاری کرد همه فهمیدن الان خانوادم میگن جداشو. چون خیلی خیلی آزارو اذیت میکنه و اصلا نرمال نیست باهاش هیجا نمیتونم برم، یهو عصبی میشه و پرخاشگری میکنه. اصلا نگاه نمیکنه هرکسی باشه جلوی همه بد رفتاری میکنه.

مشاوره رفتیم، خانواده ها خیلی تلاش کردن پیش روانپزشک رفته دارو دادن... کاراشو ادامه میده.

بدترین توهین و تحقیرارو کرده..

وضع مالیش هم خییلی معمولی .

خانوادم پشتم هستن الان خونه بابامم ولی دلم واسه

خونم و وسایلم و تنهایی که اونجا واسه خودم داشتم تنگ میشه.  بابچه فعلا نتونستم شاغل بشم.

الان تصمیم گذاشتن به عهده خودم.

میترسم نرم خونه و مراحل طلاق شروع کنم پشیمون بشم

شما بودین چیکار میکردین؟😔

فقط لطفا سرزنش نکنین. میدونم توی انتخابم اشتباه کردم و نباید بچه هم میاوردم الانم بشدت پشیمونم خودم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه كجاست؟ 

ببين گلم يك بار تا دم طلاق ببرش بزار تكليفت مشخص بشه اگه الان ترك نكنه و اصلاح نشه بعدا هم نميشه،يكم تحمل كن بزار اونهم متوجه بشه زندگي اش رو داره بخاطر مشكلاتش از دست ميده اگه الان همينجوري برگردي شوهرت ديگه درست نميشه و دفعه بعد هزار سالم بري قهر و خونه ي بابات دنبالتم نمياد چون ميدونه خودت برميگردي،ي بزرگتري رو بفرست و بهش رك بگن ظرف مثلا سه ماه اگه درست شد شما برميگردي وگرنه جدا ميشي 

دختری نشسته در معبدی در مریخ نیایش نامه میخواند 🕉🪬🪔🧘🏻‍♀️🪐🌚

دلم واسه خونم‌وسایلم تنهایی که اونجا داشتم تنگ میشه چقدر این حرفت منم

تو دلت اونجاست پس رو حرف بقبه تصمیم نگیر بقبه معمولا میگن جدا شو من پارسال اقدام کردم مثل یه مرده متحرک شدم برگشتم تا بازم تلاشمو بکنم اگه میتونی یه فرصت بده یه شرط و شروط خاص 

تو نی نی سایت اکثرا نسخه طلاق رو پیچین میفرستن بری تو فامیل هم همینجور ببین اینارو در نظر بگین بعدا همه میگن خودت خواستی خودت کردی پس اگه راه داره بازم تلاش کن 

بچم پیش خودمه، دو روزه اومدم خونه بابام خودمو تک تک خانواده هزار بار زنگ زده تهدید کرده و اصلا پشیمون نیست.

دامادشون فقط به اصرار خواهرش زنگ زده به بابام واسطه شده ولی  شوهرم خودش اصلا عذرخواهی و اظهار پشیمونی نکرده.

هم به خانوادم و بابام توهینای زشت کرده هم به من.

من ماشین خریدم اون باهاش میرفت سرکار الان ماشینمم آوردم باخودم فقط میگه اینا برگردن که من با ماشین برم سرکار.

ولخرجه و همیشه پول قرض میکنه..

خسته ام از دستش