2777
2789

باید بشوری 

ترکم و ب ترک بودنم افتخار میکنم من بیر تورک قیزام 😎😎❤همیشه یادت باشه ک دنبال کسی باش ک دنبال تو باشد😔        توروخدا منو کنترل کنید😡 الان این چهارمین کاربریمه دوسش دارم 😁😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه جذب شده باشه نیاز نیست

اما اگه چربیش زیاد باشه شستشو لازمه

نترسیم و نترسانیم خدا با ماست متحد باشیم برای سربلندی کشورمان✌✌🇮🇷🇮🇷#مرگ_بر_اسرائیل#مرگ_بر_آمریکا🤲جان وایت، نویسنده:▪️او فرار نکرد، برخلاف نتانیاهو، و در پروندههای اپستین هم نامش نیست، برخلاف ترامپ. برای اینکه بفهمی این مرد برای بسیاری از مردم چه معنایی داشت و چرا اینقدر عزیز بود، لازم نیست مسلمان باشی یا حتی مذهبی.👌

الان صبح زدم جذب شده ولی  من هر وقت صورتمو میشورم به خاطر کرم ها چشمم میسوزه

خوب چرب نیست نمیخواد بشوری

خودمم هم وقتی چرب نباشه نمیشورم

نترسیم و نترسانیم خدا با ماست متحد باشیم برای سربلندی کشورمان✌✌🇮🇷🇮🇷#مرگ_بر_اسرائیل#مرگ_بر_آمریکا🤲جان وایت، نویسنده:▪️او فرار نکرد، برخلاف نتانیاهو، و در پروندههای اپستین هم نامش نیست، برخلاف ترامپ. برای اینکه بفهمی این مرد برای بسیاری از مردم چه معنایی داشت و چرا اینقدر عزیز بود، لازم نیست مسلمان باشی یا حتی مذهبی.👌

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز