ماکارونیاا مدیر استارتر عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 6439 عنوان تولدمو ی هفته دیر تر گفتم به دوستم 70 بازدید | 4 پست گفت چندمه ی هفته از اون اصلیت دیر تر گفتم 😐😐💔یادش رفته بود بخاطر این پرسید نمیدونم چمه چرا اینطور گفتم شما جای اون باشد چه فکری میکنید از این حرف اگه بعدا بفهمید این نبوده تاریخه ما را به حال خود بگذارید و بگذرید ...🤍 میگذره ولی سخت میگذره ...! کاربری دست منو و دوستمه🦋✨ 1402/01/09 | 13:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lin_lin عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 4833 خب درستشو بهش بگو الانمنم یه بار یادم رفته بود تولدم چندمه🤣 لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.
ماکارونیاا مدیر استارتر عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 6439 خب درستشو بهش بگو الان منم یه بار یادم رفته بود تولدم چندمه🤣 😂😂😂نه من یادم نرفته بود از قصد گفتم و نمیدونم اون موقع چرا اینطور گفتم نه روم نمیشه دیگ😂💔 ما را به حال خود بگذارید و بگذرید ...🤍 میگذره ولی سخت میگذره ...! کاربری دست منو و دوستمه🦋✨
lin_lin عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 4833 😂😂😂نه من یادم نرفته بود از قصد گفتم و نمیدونم اون موقع چرا اینطور گفتم نه روم نمیشه دیگ😂 ... اشکال نداره واقعابنظرم بهش بگو لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.
marham111 عضویت: 1399/04/14 تعداد پست: 418 ناراحت میشم راستش. بهش بگو. بگو اون روز حواسم پرت بود اشتباه گفتم