2777
2789

سلام دوستان من خیلی از دست شوهرم و کارهاش حرص می‌خوردم چون همیشه بفکر همه بود بجز زندگیش منم سر این قضیه خیلی حرص می‌خوردم و باهاش دعوا میکردم تا جای که نزدیک بود سکته کنم الان چند روزه قفسه سینم درد میکنه و نفسم به سختی بالا میاد میدونم همش از عصبانیت و حرص خوردناس کاش خوب بشم به خودم قول دادم دیگه نه عصبی بشم نه حرص بخورم فقط خوب بشم امیدی هست حالم خوب بشه تو رو خدا برام دعا کنید 

البته دکتر هم رفتم برام اکسیژن وصل کردن که خوب نشدم اگه تا چند روز دیگه خوب نشم دوباره میرم دکتر خواهشا برام دعا کنید حالم خوب بشه 

دکتر نرفتی رفتی اورژانس اکسیژن زدن. دکتر اول میفرست نوار قلب بعد تست ورزش اگه قلبت سالم بود میری گوارش سونوی کرد و صفرا اگه اینم اوکی باسه اندوسکوپی معده .مامانم سنگینی قفسه سینه داشت میگفت انگار کسی پا گذاشته روش اخرم این مراحل و رفت زخم معده و ورم معده و میکروب داشت

روانشناسی کودک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر نرفتی رفتی اورژانس اکسیژن زدن. دکتر اول میفرست نوار قلب بعد تست ورزش اگه قلبت سالم بود میری گوا ...

بله رفتم اوژانس من تو یه شهرستان محرومم که هیچ امکاناتی نداره بعد تعطیلات میرم مرکز استان فقط میترسم چیز جدی باشه 

وای خودتو الکی عصبی ناراحت نکن مامان منم همش از دست بابام کارهاش از  بس عصبی ناراحت شد  الان پارکینسون گرفته بابای عوضیم خدا لعنتش کنه خیلی مامانمو میزد 

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

نگران نباش عزیزم خوب میشی اینا ازاعصابته یک مدت آروم باش دنبال درمانتم باش خوب خوب میشی ولی اینو بدون هیچ کس و هیچ چیز ارزش به هم زدن آرامشمون رونداره..باسیاست زندگیتو بساز با دعوا همه چیز خرابترمیشه احترام حرف اول یک زندگی موفقه بعد احترام هم اویزون نباش بعنوان یک دوست صمیمی باش ولی گیرنده امرونهی رو کناربزار خودش درست میشه ..مانمیتونیم آدمها روتغییربدیم این ذاتشون هست ک نشون میده ادم خوبیه یابد...

اشتباه دفعه اول اشتباه هست برای دفعات بعد حماقت حساب میشه..شجاع باش حتی اگر نیستی وانمود کن .حداقل سالی یکبار طلوع آفتاب را تماشاکن...از کودکان دست فروش چیزی بخر...اشتباهاتت را بپذیر..و برای رسیدن به هدفت پل های پشت سرت را خراب نکن شاید روزی به عقب برگشتی راهی برای عبور و رسیدن به آنچه میخواهی داشته باشی ...باکسی که فقط میخواهد حرف خودش باشد وارد بحث نشو زیرا او چیزی برای ازدست دادن ندارد و شماراتا حد خودش پایین می آورد...
وای خودتو الکی عصبی ناراحت نکن مامان منم همش از دست بابام کارهاش از  بس عصبی ناراحت شد  ال ...

بخدا منم اونقدر حرص خوردم که الان اینطور شدم ولی بخود قول دادم اگه خوب شدم دیگه خودمو کنترل کنم و برام مهم نباشه و فقط بفکر سلامتیم باشم

بله واقعا همینطوره ممنون دوست عزیز از حرفای قشنگت

فدات عزیزم ان شاالله سلامتی و ارامش بزودی بیاد توی زندگیتون

اشتباه دفعه اول اشتباه هست برای دفعات بعد حماقت حساب میشه..شجاع باش حتی اگر نیستی وانمود کن .حداقل سالی یکبار طلوع آفتاب را تماشاکن...از کودکان دست فروش چیزی بخر...اشتباهاتت را بپذیر..و برای رسیدن به هدفت پل های پشت سرت را خراب نکن شاید روزی به عقب برگشتی راهی برای عبور و رسیدن به آنچه میخواهی داشته باشی ...باکسی که فقط میخواهد حرف خودش باشد وارد بحث نشو زیرا او چیزی برای ازدست دادن ندارد و شماراتا حد خودش پایین می آورد...
بله رفتم اوژانس من تو یه شهرستان محرومم که هیچ امکاناتی نداره بعد تعطیلات میرم مرکز استان فقط میترسم ...

نه نترس ولی چون قلب حتما پیگیری کن خواهرم ۲۹ سالگی رگ قلبش بسته بود نمیدونست نزار جدی شه

روانشناسی کودک
بخدا منم اونقدر حرص خوردم که الان اینطور شدم ولی بخود قول دادم اگه خوب شدم دیگه خودمو کنترل کنم و بر ...

افرین اصلا نذار هیچی اذیتت کنه مردهای بدجنس نامردم قلبشون از سنگ اصلا احساس ندارن همش می‌خوان ماها رو خرد کنن 

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️