2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرعین نیسدم ولی رفتم یه ۲.۳ ساعتی فاصله داره باهامون بپرس ج بدم:))

فردا میخوام برم الان آب وهواش خیلی سرده ماشین نداریم تقریبا چقد هزینه میخواد با کرایه و این جور چیزا میشه یه توضیح کلی بدی عزیزم تاحالا نرفتم 

برای ماه عسل چطوره

خوبه ولی الان سرده تابستان خیلی خنکه  گرونی همه جا هست اونجا هم گرونه دیگه

آره به نظر منم الان سرده تابستون خوب میشه قبلا مادرم اینا رفته بودن ولی شوهرم خیلی اصرار میکنه قبولم نمیکنه یه جا دیگه بریم

من اهل اردبیلم و الان هوا خوبه فعلا  شهر با صفا وخوبی مخصوصا روستای بیله دره برای گردش وایرد موسی ها برای پیک نیک سرعین فقط برای شنا و دور زدن خوبه خرجتونم نمیدونم بازارها یکم گران هستن آب معدنی هم خب نفری حدودا بالای ۵۰ اینا 

فقط خدا😍
فردا میخوام برم الان آب وهواش خیلی سرده ماشین نداریم تقریبا چقد هزینه میخواد با کرایه و این جور چیزا ...

الان که تعطیلات نوروزه یکم رو قیمتا کشیدن 

ینی واسه هتل یا سویت قشنگ شبی از ۱ تومن تا ۲ رو در نظر بگیر 

هواشم که بله تقریبا سرده باید لباس گرم برداری مثل هودی و شکت 

اگه استخر آب درمانی تمیز و تقریبا خوب بخوای بری استخر ایرانیان و پیشنهاد میدم بعدشم سبلان 

باقیش زیاد تمیز و جالب نی😬🥴🥴 که بلیطش هم بین ۹۰ تا ۱۲۰ عه با خودت مایو ببر 

در کل شهر کوچیکه تو ۲ روز میتونی همه جاشو برید 

اگه چیزی هست باز بگم

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

چطور خوش گذشته گلم کجاها رفتین

آب گرم رفتیم تو سرعین 

ولی اردبیل جاهای گردشی زیادی داره 

پل معلق شیشه هم تعریف میکنن زیاد ما نتونستیم بریم حیف 

اگه اهل شکم باشی و شکمو خوشمزه جات تو سرعین زیاده آش دوغ و کاسه کباب سیرابی هاش معرکه س دیزی هم حتماً بخورید 

الان که تعطیلات نوروزه یکم رو قیمتا کشیدن  ینی واسه هتل یا سویت قشنگ شبی از ۱ تومن تا ۲ ...

عزیزم مرسی که وقت گذاشتی جواب دادی 

من راستش زیاد راضی نیستم برم چون اصلا شنا که نمیتونم برم بخاطر حساسیتم اون جوری فک نکنم زیاد خوش بگذره شوهرم خیلی اصرار میکنه به نظر من بازتابستون عالی میشه اگه بتونم راضی کنم اگه نه که دیگه مجبورم 

عزیزم مرسی که وقت گذاشتی جواب دادی  من راستش زیاد راضی نیستم برم چون اصلا شنا که نمیتونم برم ب ...

💜🤚🏻 

در کل واسه ماه عسل خوب نیس 

واسه مسافرت ۱ روزه خوبه 

اگه مرکز خرید و دریا و کوه و جنگل اینا میخوای داشته باشه گیلان بریدمثلا انزلی 

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی