2777
2789

منم عصبیم از دست یکی ولی واگذارش کردم به خدا

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیخوام دلم سیاه باشه و کینه ای باشم دلم میخواد رهاش کنم

پس بسپار دست خدا

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

من ک انقد از یکی خشم و کینه دارم یادم میاد باهام چیکار کرده از عصبانیت میزنم تو سر خودم گوشیمو پرت میکنم درحال ظرف شستن ظرفا رو محکم میکوبم و .. آروم نمیشم کاش میتونستم بکشمش مطمعنم الان هر گوری ک هست حالش خوبه فقد بتونم یروز ناقصش کنم اوف

دقیقا منم ناراحتم از کسی واسه همین امده بودم اینجا تا فکرش از ذهنم خارج شه ولی اولین چیز تاپیک شمارو دیدم
ایکاش میشد به چیزایی ازارمون میده حتی فکر هم نکنیم

ایکاش میشد حذف کردن رو بلد بودیم 

ایکاش نه گفتن رو بلد بودیم

ایکاش بیشتر به ارامش خودمون فکر میکردیم تا اینک اینکار نکنه فلانی رو ناراحت کنه پس ولش

ایکاش....

اینجوری خوشحالتر میشع

نه من قبول ندارم ، قبلا خیلی خودخوری میکردم وداغون میشدم ولی از وقتی که به طرف میفهمونم دیگه راحت ترم، چرا باید دیگران باعث آزارمون باشن و ما همش ساکت باشیم

دقیقا منم ناراحتم از کسی واسه همین امده بودم اینجا تا فکرش از ذهنم خارج شه ولی اولین چیز تاپیک شمارو ...

دقیقا 

الان این کجای زندگی منه آخه که من اینقدر ناراحتم  فقط ی دوست