2777
2789
عنوان

حس بویاییم رفته

589 بازدید | 13 پست

دوستان من امروز۷روزه مریض شدم بعد دو بار رفتن به دکتر همه علائمم خوب شده بجز سرفه ها دیشبم اسهال رفتم. ابریزش بینی و خلط گلو دارم حس بویایی ندارم هیچ بویی نمیفهمم چیکار کنم خیلی نگرانم‌ حال ندارم اصلا نمیتونم چیزی بخورم شماها چند روزه خوب شدین؟چرا من بجا اینکه بهتر شم بدتر میشم😔یعنی باید بستری شم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هنوز بعد سه هفته حس بویاییم  برنگشته.داروهاتو   طبق دستور دکتر کامل مصرف کن چون ای ...

علائم شما چی بود؟اسم داروهاتونم میشه بگین به من دکتر ازیترومایسین داده با شربت دیفن هیدرامین و قرص سرما خوردگی. میل به هیچ غذایی ندارم خیلی نگران حالمم 

منم همین بود داروم ولی دکتر شما رو حضوری دیده و بهتر شرایط شما رو میدونه.  من ۴روز بدن درد شدید ...

من واس بدن دردم دکتر امپول کتورولاک زد خوب شد ولی این سرفه هام تموم نمیشن صدام گرفته ابریزش بینی بیحالم اصلا با اینکه روزه نیستم فقط قرص خوردم میل ندارم😔دست و پاهام میلرزن از ضعف

علائم شما چیه من اصلا انقد قرص خوردم بدنم ضعیف شده سر پا شدنی حالم بد میشه 

اولش با عطسه شروع شد تب و لرز  سرفه بدن درد  خیلی خیلی احساس ضعف میکنم توان بلند شدن ندارم  درد قفسه سینه و پشت خیلی دارم خیلی پولم ندارم برم دکتر دیشب بخدا اشهدمو خوندم 

منو تعلیق نکنید بخدا نمیبخشم تون😔
اولش با عطسه شروع شد تب و لرز  سرفه بدن درد  خیلی خیلی احساس ضعف میکنم توان بلند شدن ندارم ...

منم علائم اولم همینا بود تب و لرز و بدن درد و سرفه. من اگه دکتر نرفته بودم مرده بودم برا من امپول پنی سیلین هم زدن ولی باز انگار بدتر شدم😭ابریزش بینی و سرفه و ضعف گرفتکی صدا میل به هیچ غذایی هم ندارم 

منم علائم اولم همینا بود تب و لرز و بدن درد و سرفه. من اگه دکتر نرفته بودم مرده بودم برا من امپول پن ...

منم از مجبوری و قوی بودنمه ک زنده موندم حس بویایی هم اصلا ندارم و چیزی ک الان خیلی اذیتم میکنه درد سینمه و ضعف 

منم از مجبوری و قوی بودنمه ک زنده موندم حس بویایی هم اصلا ندارم و چیزی ک الان خیلی اذیتم میکنه درد س ...

اره منم فک کنم ریه هامون درگیر شده😭من بار سومه که میگیرم خدایی این بار هم بد گرفتما خوب نمیشم انگار قرصا الکین میخورم

اره منم فک کنم ریه هامون درگیر شده😭من بار سومه که میگیرم خدایی این بار هم بد گرفتما خوب نمیشم انگار ...

منم دوبار سه باردیگه گرفتم ولی تازگیانگرفتم همون چندماه پیش  ک الان گرفتم بچه کوچیکم دارم اونم مریضه میگذره دیگه