2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش فکر نکن گرمیجات بخوره

سرکه وترشیجات و سردیجات رو کنار بزار بعد از اتمام پربودی اقدام کن اگه عفونت و مشکلی داری برو دکتر زنان رفع بشه رحمت رو گرم نگه دار با روغن سیاه دانه ماساژ بده و با شال نخی ببند ان شاءالله باردار بشی توکل برخدا حتما روزی یک مشت چهارمغز بخور 

خرما بخور عسل بخور 

خدایا شکرت
بهش فکر نکن گرمیجات بخوره سرکه وترشیجات و سردیجات رو کنار بزار بعد از اتمام پربودی اقدام کن اگه عفو ...

آخه دختر میخوام همش ماست خوردم دلم داغونه یه غلطی  کردم سقط کردم بعد ای وی اف که دختر بیارم اونم نشد الان طبیعی هم باردار نمیشم😔😔

شبتاب جون میشه توضیح بدی شرایط زندایی توک رو؟ تا تمیدوار بشیم..... توروخدا دعا کن منم اینماه حامله ...

عزیزم والا نفهمیدیم مشکل از کدومشون بود.یک بار کاشت ک جواب نداد همون ماه هم اسباب کشی داشت دیگه سرگرم اسباب کشی شد تا ماه بعدش مجدد برا کاشت بره دیگه طبیعی باردارشد.من خودمم ۶سال باردارنشدم خیلی سختیا کشیدم توهر ذوق و شادی دعا میکنم برای همه ی کسانی ک بچه میخوان انشاالله هرچه زودتر دامن شماهم سبز شه 

لطفا برای سلامتی تو راهیم یه صلوات مهمونش کنید. چهارمین کاربری😐بحث نمیکنم چون نمیخوام کاربری مو ازدست بدم نه اینکه حق باتویه.
پریودات منظمه؟

هرماه میاد عقب این دفعه ۳۰ روز شدم فکر میکردم حامله شدم ولی خونریزیمم زیاد بود وتکه هایی توش بود میگم نکنه سقط شده رفته بودم پیاده روی برگشتنی خونریزی شروع شد

هرماه میاد عقب این دفعه ۳۰ روز شدم فکر میکردم حامله شدم ولی خونریزیمم زیاد بود وتکه هایی توش بود میگ ...

خب اینکه هرماه یکی دوروز بیاد عقب مشکلی نیس و خوبه.ببین ماهی که اقدام میکنی دیگه پیاده روی و ورزش نکن و خیلی مراقب باش من خودم اینکارو کردم اوکی شد.ولی درکلا باید یه هفته عقب بیفته بعد به بارداری شک کن.یکی از علائم لقاح سرگیجس.

منوهمسرمو نی نیمون
خب اینکه هرماه یکی دوروز بیاد عقب مشکلی نیس و خوبه.ببین ماهی که اقدام میکنی دیگه پیاده روی و ورزش نک ...

مبارکتون باشه ای وی اف کرده بودین بعدش طبیعی باردارشدین؟