2777
2789
عنوان

ب کمکتون نیاز دارم

241 بازدید | 19 پست

سلام خانما من ۴همین ماه احساس پریودی داشتم وکمی لک خون دیدم دستشویی باعرض معذرت،، گفتم پریود شدم ولی نشدم وتاامروز فقط ترشحات ی میبینم ک اخرای پریودی میان چرا پربودن نمیشم ؟؟ماه قبل هم پروژسترون خوردم و۴ یا ۵هم بایدمیشدم پریود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی وقتا ب فصل هم ربط داره تو بهار دردهای قاعدگی بیشتر میشن یا وزن زیاد کردن باعث میشه لک بینی پیدا کنی همینجور کم شدن وزن ..تغییر سبک زندگی تاثیر گذاره ...لک بینی داری نگران نباش میاد 

گاهی وقتا ب فصل هم ربط داره تو بهار دردهای قاعدگی بیشتر میشن یا وزن زیاد کردن باعث میشه لک بینی پیدا ...

من تنبلی تخمدان دارم و پریودی هام نامنظم بود و پروژسترون برای تنظیم خوردم ک نمی‌دونم بعد قطعش اینجورشدم