2777
2789
عنوان

ازدواج

412 بازدید | 48 پست

دوستان من با یه آقایی یکسال و هفت ماهه که باهمیم و خیلی همو دوست داریم قصدمونم از همون اول ازدواج بود منتها بخاطر یه سری از مسائلی ک هرکدوم توی خانواده داشتیم نمیشد رابطه مون رو رسمی کنیم. آدم مهربونیه همه جوره پشتمه خیلی دوسم داره صاف و ساده س اهل دود و دم نیست صادقه و خلاصه من کلی قبولش دارم با کلی کارگری و مسافرکشی سرمایه یه کار رو جور کرد کارشو راه انداخت دوتا وام ثبت نام کرد و واقعا یکساااال از بس اومد و رفت تا بالاخره وامشو گرفت با یکیشون ماشینشو عوض کرد و با اون یکی صد گرم طلا ب سلیقه ی من گرفت گفت ب نیابت عقدمون گرفتم حتی حلقه ها رو هم گرفت 😂 چون ک قسطاش سنگین شده و اینکه کوچیکترین کمک مالی و جهیزیه ای قرار نیست از خانوادش یا خانوادم بگیره خیلی تحت فشاره و میگه ک باهام بساز بجای عروسی گرفتن قبول کن ک مشهد بریم قبلش لباس عروس بپوش آتلیه هم میریم اما خیلی دوس دارم عروسی بگیریم و از طرفی خاستگار خوب هم دارم و همه رو بخاطرش رد کردم و رد میکنم چون اصلا نمیتونم کسی رو ب اندازه ی ایشون دوس داشته باشم الانم دیگه مادرشون تماس گرفته منتظرن ک ما بگیم چ روزی بیان واسه خاستگاری. تاپیکای نی نی سایتو دیدم واقعا وحشت کردم بس ک همه گفته بودن با کسی ک همه ی شرایطش اوکی نیست ازدواج نکنید شما اگه جای من بودین با سختیای موقت کسی ک دوسش دارید میسازید و باهاش ازدواج میکنین یا اونو کنار میزارین و با خاستگارای خیلی خوبتون ازدواج میکنید؟؟؟ 

ببخشید ک طولانی شد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینطوری که شما گفتی همه چیش اوکیه بنده خدا .. میخای اینو ول کنی ک کارماش بیاد ت زندگیت تازه بری خاستگار هاتو بشناسی؟ فقط پول خوشبختی شما رو تضمین میکنه تا ابد ؟

اره میساختم... چون دوسش دارم.ولی خب علایق شماهم خیلی محترمه یبار بیشتر این تجربه رو نمیتونید داشته باشید که،بهتره از الان باهم صادق باشید و نظرتون رو بگید.بگید یه عروسی مختصر به صرف میوه و دسر.ینی شام نه که هزینه سنگین شه.یه تالار مناسب به اندازه فامیل های اصلی و مهم...

ازدواج اولتونه هردو ؟ اگه ازدواج اوله به نظرم عروسی نگیرید به دل آدم می مونه

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

مشخصه که دوست داره و داره تلاش میکنه پس عشقتو انتخاب کن مطمئنا اگر عشقم مثل تو به پای من می موند و ...

جمله اخرت حرف دلم بود منم جلو همه در میومدم بخاطرش ولی تخم نکرد بمونه 🙂

دلم گرفت

کارها نیکو شود امّا بہ صبر .

اینم بگم ک خدایی از هیچ تلاشی دریغ نمیکنه خیلی آدم کاری هست ب چشم خودم دیدم و میبینم چقد تلاش میکنه ک خودش همه چیو فراهم کنه و از خانواده ها کمک نگیره میگه حتی جهیزیه هم نمیخواد بیاری خودمون با وام ازدواج میگیریم قسطشو میدیم، فقط بخاطر سنگین شدن قسطاش و چون کارشو تازه راه انداخته نیاز ب زمان داره تا ب درآمد خوب برسه ی خورده دستش تنگه ولی خب میگه دیگه باید رسمی شه چون اگه بخوای منتظر بمونی ک کارم بگیره و بقیه چیزا رو اوکی کنم تا اون موقع خانوادت کلی بخاطر رد کردن موقعیتای خوبت دعوات میکنن دوس ندارم ناراحتیتو ببینم

عزیزم مسائل مالی واقعا مهمه

هرچند الان خیلیا وضعشون مناسب نیست

ولی اگه آدم کم توقعی نیستی اذیت میشی

اگه آدم بسازی هستی و میتونی سختی موقتی رو تحمل کنی(نمیدونم شایدم دائمی) خب ازدواج کن عروسی رو هم بیخیال بعدا که وضعتون بهتر شد یه جشنی به جای عروسی میگیرسن یا یه کاری میکنین..از عروسی فقط همون عکسش میمونه بقیش فقط غیبته که پشت سرتون حواله میشه

لایک نکنید.. هرکی لایک کرد سوسک بشه ایشالله...فقط ریپلی دوس دالم🥲